Lav pronalazi NOVU LJUBAV,Blizanci saznaju da NISU VOLJENI,a ovaj zodijak ce SAMO PATITI !

Lav pronalazi NOVU LJUBAV,Blizanci saznaju da NISU VOLJENI,a ovaj zodijak ce SAMO PATITI !

11. siječnja 2024. 0 By Maja

LAV

Ljubav je vasa zivotna vodilja i to se nikad nije moglo promjeniti. Uvijek ste vjerovali u svoju ljubavnu srecu, mada vam ona nije uvijek bila naklonjena. Vi ste zodijak koji je uvijek volio samo iskreno, ali nazalost iskrenu ljubav niste uvijek dobivali zauzvrat. Uprkos svemu u pravu ljubav vi nikad ne gubite nadu jer vi ste neko ko uvijek vjerujet u iskrene emocije. Uskoro ce u vasem zivotu sve da se promjeni jer pred vama je susret koji ce promjeniti sve.

Vi cete upoznati osobu svog zivota koja ce u vas zivot samo srecu donijeti.

Sve ce da se promjeni na bolje jer pred vama je susret sa vasom velikom ljubavi. Sa tom osobom vi cete ostati zajedno i biti samo sretni jer to ce biti ljubav kakva vam se jos nije desila. Velika ljubavna sreca je napokon na vasoj strani jer pred vama je susret sa osobom koja je vama uvijek bila sudjena. Predivne promjene vas ocekuju koje ce vam znaciti mnogo.

 

JARAC

Sreca u ljubavi je nesto za sto ste se vi uvijek borili. Vi volite iskreno i ciljelim srcem jer sre zodijak koji je uvijek vjerovao u veliku ljubav. Ali ljubavna sreca vama uskoro okrece ledja jer pred vama je velika prevara koja ce vam slomiti srce. Pred vama su uskoro desavanja koja ce vam promjeniti zivot i zbog kojih cete nazalost mnogo patiti.

Velike promjene su pred vama ali nazalost ne na bolje.

Promjene koje vas ocekuju u vasem zivotu mijenjaju sve jer vi cete morati da se suocite sa prevarom od strane voljene osobe. Nece vam biti lako jer pred vama je period u kojem cete mnogo patiti. Desavanja koja su pred vama nece vam lako pasti ali vi cete morati da se suocite sa problemima koji su pred vama. Tezak period vas ocekuje u kojem cete morati biti jaki.

Stranice: 1 2