Neko ce biti razocaran,neko presrecan,a evo kome ce biti SLOMLJENO SRCE!

Neko ce biti razocaran,neko presrecan,a evo kome ce biti SLOMLJENO SRCE!

11. siječnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Dani koji slede donece vam pregrst lepih desavanja.Bice uglavnom jako lepi i  i podsetice vas da sanjate. Za neke stvari necete verovati da su stvarne.Ako tako nastave svakako cete se pitati cime ste ih zasluzili.

 

SKORPIJA

Niste tako lose kao sto vam se cini, samo ste pod utiskom razocarenja. Mogli biste da se malo smirite i ponasate iz pozadine.Mogli  biste da malo reagujete na neke stvari, ali necete hteti. I bolje da bude tako, bar za sada.

 

STRELAC

Zelite jednu osobu a ona vas ne zeli. Bolje je da se dalje ne ponizavate, jer ako nastavite, samo cete patiti. Verujte da ce vam srce biti slomljeno i da cete tako samo patiti. Dok vam je jos srce u komadu, okrenite se i podjite dalje!

 

JARAC

Od vas se ceka da idete za svojim obavezama. Zasto  ste postali tako neodgovorni bas vi? Sta je razlog da ste zapostavili ono sto vam je na prvom mestu? Ili  mozda zato postoji uzrok u liku  jedne odredjene osobe?

 

VODOLIJA

Imate sanse da ovi dani budu po vasem, ako budete znali da je iskoristite. Neko ce se pojaviti ko ce zeleti da vam skine i zvezde sa neba.Ako mu dozvolite, mogli biste biti srecniji nego ikada. Sta cete uciniti i zasto?

 

RIBE

Bicete zodijak koji ce poceti sve ispocetka. Vreme je da se radujete i da budete  verni  svojim planovima. Za sada zelite samo da idete u smeru novih koraka, kako biste ostvarili cilj. Pred vama je nesto sto ce krenuti i mimo plana.

Stranice: 1 2