Vreme za nikad teze odluke skorpijama, rakovima i vagama…

Vreme za nikad teze odluke skorpijama, rakovima i vagama…

11. siječnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Vasa emotivna veza je dosta losa i nikako da se srede stvari koje vas muce. Dugo ste ziveli u nadi da ce se sve popraviti, ali ste je izgubili. Mada vam je pretesko, shvatate da se vise nsta ne moze uciniti.I vreme je da donesete najtezu odluku, ikada!

 

SKORPIJA

Volite nekoga, i verujete ad i ta osoba ludo voli vas.Kod vas se sve desilo turbulentno, tako da niste ni svesni ni razloga, ni uzroka.Svesni ste da  morate pokusati sve i  sada resavate da odlucite da se izmirite. Sta ako partner ne bude hteo?

 

STRELAC

Vreme je da u naredne dane pokusate da sredite sve nedoumice. Imate ih mnogo i samo je pitanje dana dokle cete ih nositi.Moracete traziti izvesna resenja , mogli ili ne. Stavljeni ste pred srsen cin i sta je, tu je!

 

JARAC

Vodi vas napred osecanje ljubavi prema jednoj ribi. Dokle mislite kriti svoje emocije i kada cete ih pokazati? Vreme je da se vase srce usmeri pravim putem i da ono sto vam je na umu, bude i na drumu!

 

VODOLIJA

Mnogo cete se iznenaditi  jednim susretom  koji ce vas izbaciti iz ravnoteze.Vi cete se u momentu zaljubiti, a niko vas nece ni primetiti. Sada idite na sve ili nista, probajte da se nametnte.

 

  RIBE

Ljubav ce vas povesti  i vreme je da i vi nju ispratite. Samo pocnite slediti svoje srce. To sto cete osetiti za jednu lepu osobu, bice vredna i iskrena emocija. Pazite da vasa ljubav ide uzvodno i ne dajte da vam je  niko porusi ono sto gradi vase srce.

Stranice: 1 2