DVA ZNAKA ce imati RAZLOG ZA SRECU,dok se SKORPIJA DVOUMI a JARAC  PLASI…

DVA ZNAKA ce imati RAZLOG ZA SRECU,dok se SKORPIJA DVOUMI a JARAC PLASI…

12. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN:

Ovo su dani vasih odluka i vreme da ih donesete. Ne dajte da vas bilo ko i bilo sta sputava. Budite odresiti, cvrsti i jasni po tom pitanju. Ne dajte da vam se neko umesa bas kada donesete odluku i pocnete je polako realizovati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK:

Vase odluke ce vas kostati malih neprijatnosti ali cete  se suzdrzati. Necete dati da vam bilo sta kvari ono sto ste naumili. Vase srce vas  terati da istrajete u svemu. Vase misli zele samo do jedne vage i da se zaustavi u njenoj blizini.

 

BLIZANCI:

Ako ste u ljubavi sa nekim, pokazite mu i ne cekajte da vas ostavi. Verujte da ce biti ubedjen da niste zainteresovani. Imate sansu da pokazete, inace cete se pokajati. Mogla bi to biti lepa ljubav ako se ne budete ustezali nego pokazali srce na delu.

 

RAK:

Imacete veliki razlog za srecu i radovanje na nivou. I vasa sreca ce biti nesto na pomolu, ali cete se radovati svakako.  Pred vama jedna lepa veza koja obecava. I radujte se  sreci u najavi unapred, jer slobodno mozete poceti!

 

LAV:

Jedan rak je pred vama nemocan i pocecete da vam se  suprostavlja. Verujte da vas tako zacikava samo, jer vam zeli pokloniti i dusu i srce.Vasa osecanja ce vas kostati , ali ce rezultat biti vasa  sreca. Delicete je sa onim sa kime i zelite da delite sve!

 

DEVICA:

Niste uporni kako zelite ali cete biti ovih dana.Vasa upornost ce dati rezultate a oni ce biti vasa sreca. Zato cete imati valjani razlog da se radujete kao nikada. Necete imati razloga da krijete, objavite svima  ono sto sledi!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2