Izaberi ZIMSKO DRVO i saznaj da li te do KRAJA ZIME cekaju SRECA ili TUGA?

Izaberi ZIMSKO DRVO i saznaj da li te do KRAJA ZIME cekaju SRECA ili TUGA?

12. siječnja 2024. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI ZIMSKO DRVO BROJ 2

Vi koji ste izabrali zimsko drvo broj dva, samo ce vas pozvati na jednu novu i drugu sansu. Vreme je dase okrenete za  novim zeljama, stvarima i novim koracima. Sve sto do sada niste hteli ili niste znali, vreme je da se vase srce  sredi.

Vreme je da ove zime zaboravite da  ste  imali neke lose stvari i da se srede  i posalju u zaborav. Krenucete od nule, a to podrazumeva da morate ovu zimu  dadobro razmislite sta cete dalje, kako i sa kime.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Zapecete sa radom, ali ce i vase teznje da budu da bolje zaradjujete i da  budete  vrlo mocni. To sto ste do sada ponizavani, sada cete da uspete, pa ce pred vama mnogi da pognu glave.

AKO STE IZABRALI ZIMSKO DRVO BROJ 3

Vi koji ste izabrali trece ponudjeno zimsko drvo, zna se da vam jelka donosi obradovanje. Vreme je za jedno veliko iznenadjenje, jer cete sresti osobu koju ste dugo trazili. Vreme je da svoje zelje  usmerite ka njoj i da vasu buducnost pospesite skupa.

Vreme je da skupa pospesite  svoje teznje, svoje nove korake i da razvijate odnos postovanja i uzajamne tolerancije. Od vas  se ocekuje da se odmah izjasnite sta zelite i kakvi su vasi planovi za dalje.Da li cete pristati na  neke odredjene  korake, da li cete moci da imate dogovor oko svega, zavisice od vas.

Vase srce ce znati da se postavi tamo gde treba, i da bude podrska  onda kada treba. Vreme je da  se snalazite i nastojite da ova zima bude i ostane vase omiljeno godisnje doba.I prvo zajednicko!

Stranice: 1 2