NEKO iz PROSLOSTI ovog zodijaka se VRACA i TRAZICE novu SANSU…

NEKO iz PROSLOSTI ovog zodijaka se VRACA i TRAZICE novu SANSU…

12. siječnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Vi nikad niste bili sigurni po pitanju osoba uz svoje proslosti. Uvek ste se sa bolom  secali nekih delic proslosti, bilo teskih ili lepih. Za jednom vam je ipak otislo i srce, jer vam ga je jedna iscupala iz grudi.Da se pojavi, sta biste?

 

SKORPIJA

Vi i vasa osoba iz proslosti ste kao dve strane sveta. Cak da vas usmere jedno ka drugom, vi se necete ni pogledati. Cak i da imate sansu, jedno drugome  je necete dati zbog svoje tvrdoglave prirode. Vas inat ne vraca u proslost, a vaseg partnera ponos!

 

STRELAC

Slutite da cete se vise vratiti u istu pricu sa jednom  ribom. Bili ste par, vremenom postali stranci, i opet vremenom cete biti deo proslosti. Nikako da se srede vase  misli,  i da znate sta vam je ciniti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Vuce vas srce na jednu stranu a nikako da se uozbiljite.Moracete  se odreci nekih stvari  i konacno  biti razumni.Od vas se ceka da se konacno odlucite za jednu stranu a vi ste uplaseni. Bojite se neuspeha  i kao da imate strah od ljubavi.

 

VODOLIJA

Vasa je buducnost u danima pred vama  i vreme je da joj se okrenete.Ako ste svesni sta vas ceka samo se nadajte da ce da bude bolje. U svakom slucaju se trudite da kontrolisete stvari. I sve ce vam biti na bolje.

 

RIBE

Ocekujete da zazvoni telefon  i da cujete dobro poznat glas. Srce vam kuca i vreme je da se srede  vase nesuglasice. Da li ste vi veci krivac i sta je ono sto vas je rastuzilo? Imacete priliku da kazete sve sto vas muci, jer ce vam se javiti, i zeleti novu sansu.

Stranice: 1 2