Ovi znaci sada pate i misle da im je sreca okrenula ledja, ali slede promene!

Ovi znaci sada pate i misle da im je sreca okrenula ledja, ali slede promene!

12. siječnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Dani pred vama ce biti dani promena, ali samo ako to budete vi hteli.Neke odredjene stvari biste mogli da  menjate i da se pozabavite  njima. Ticu se vasih osecanja prema jednom jarcu, i morate ih ucvrstiti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Nervira vas kada cujete nesto o bivsem , a opet jos vise kada ne cujete hnista. Milo vam je cuti i kada se raspituje za vas, a kamoli da li biste se mirili.  Mozda ce ovo biti dani cuda, pa se mozete nadati i pomirenju.

 

STRELAC

Vec ste se sredili po pitanju emocija za jednu osobu. Reseni ste ovih dana da joj pridjete i to necete prepustiti slucaju. Vreme je da se vasa prica sredi i da se tacno zna sta zelite. Nema vise cekanja i odugovlacenja.Bicete spremni na sve ili nista.

 

JARAC

Niko vas ne zna  utesiti i niko to i ne moze. Vreme je da vam se neko nadje u blizini, bar sada, ako nije pre. I pre vam je zeleo  dati svoju ljubav i pokazati  paznju, ali niste videli. Ovo su dani cuda kada cete shvaiti da nikad nije kasno.

 

VODOLIJA

Vreme je za  bolje stvari, a vi i ne znate za njih. Zaboravili ste kako je to biti srecan.Sada vas tesi osecaj snage i osecaj  koji vam donosi lepse dane.Mozda cete bas u ovim danima da dozivite sve bolje  i lepse.

 

RIBE

Plovite dalje i vreme je da se vasa ljubav pokaze kao prava. Ako je do sada niste imali, sada je vreme da joj se nadate. Bili ste digli ruke od srece, ali slede velike promene. Konacno ce sreca da pokuca na vasa vrata.

Stranice: 1 2