Predvidjana za naredne dane: Evo šta vam je dudbina spremila!

Predvidjana za naredne dane: Evo šta vam je dudbina spremila!

12. siječnja 2024. 0 By Maja

 

Vaga (23. septembar – 22. oktobar):

Za Vagu, faraonski horoskop ukazuje na važnost održavanja ravnoteže između poslovnih i ličnih obaveza. Boginja pravde, Maat, postavlja Vagu pred izazov da pronađe harmoniju u životu. Ovaj period donosi mogućnost rešavanja konflikata i uspostavljanja balansa između različitih aspekata života. Vaga treba posvetiti pažnju svojim prioritetima kako bi očuvala unutrašnju ravnotežu.

 

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar):

Za Škorpiju, faraonski horoskop otkriva period ličnog rasta i proširenja horizonta. Boginja mudrosti, Isis, širi svoje znanje pred Škorpionom, pružajući mu priliku za učenje, istraživanje i duhovni razvoj. Ovaj period donosi mogućnost putovanja, formalnog obrazovanja ili proučavanja novih filozofija. Škorpija treba biti otvorena za nove ideje i iskustva.

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar):

Za Strelca, faraonski horoskop predviđa period transformacije i regeneracije. Bog Anubis, vođa duša kroz vratnica smrti, stavlja Strelca pred izazov da se suoči s promenama i prilagodi novim okolnostima. Ovaj period donosi mogućnost oslobađanja od starih tereta i započinjanja novog poglavlja. Strelac treba biti hrabar u suočavanju s ličnim demonskim i prihvatiti proces transformacije.

 

Jarac (22. decembar – 19. januar):

Za Jarca, faraonski horoskop ukazuje na period posvećenosti odnosima s bliskim osobama. Boginje ljubavi, Isis i Hathor, donose blagoslov Jarčevim odnosima, ali takođe postavljaju izazov da se posvete intimnosti i ojačaju emotivne veze. Ovaj period donosi priliku za izražavanje ljubavi i pažnje prema partneru ili porodici. Jarac treba posvetiti vreme kvalitetnim odnosima kako bi izgradio dublje i trajnije veze.

 

Vodolija (20. januar – 18. februar):

Za Vodoliju, faraonski horoskop predviđa period ličnog rasta i samoproučavanja. Bog mudrosti, Thoth, postavlja Vodoliju pred izazov da istraži svoje unutrašnje svetove i proširi svoje razumevanje. Ovaj period donosi priliku za učenje iz prošlih iskustava, istraživanje vlastite duhovnosti i postizanje lične harmonije. Vodolija treba biti otvorena za unutrašnje putovanje koje će je voditi ka dubljem razumevanju sebe.

 

Ribe (19. februar – 20. mart):

Za Ribe, faraonski horoskop ukazuje na period kreativnosti i izražavanja umetničkih talenata. Boginja umetnosti, Hathor, pruža Ribi inspiraciju i kreativnu energiju koja će procvetati do kraja januara. Ovaj period donosi priliku za izražavanje umetničkih veština, bilo da je reč o slikanju, pisanju ili muziciranju. Ribe treba slediti svoju kreativnu stranu kako bi donela lepotu i radost u svet oko sebe.

 

Zaključak:

Faraonski horoskop otkriva tajanstvene puteve koje zvezde postavljaju pred svaki astrološki znak do kraja januara. Ovo vreme donosi izazove, ali i prilike za lični rast, ljubav, kreativnost i duhovni razvoj. Proučavajući znake faraonskog horoskopa, svako od nas može se osloniti na njihove božanske vodiče kako bi razumeo svoj put i iskoristio blagoslove koji dolaze iz tajanstvenog sveta drevnog Egipta.

Stranice: 1 2