Pred ovim znacima je TUGA koja ce SRUSITI NJIHOV SVIJET! SUDBINA im zadaje NAJTEZE UDARCE !

Pred ovim znacima je TUGA koja ce SRUSITI NJIHOV SVIJET! SUDBINA im zadaje NAJTEZE UDARCE !

13. siječnja 2024. 0 By Maja

VODOLIJA

Vi ste zodijak koji je uvijek zelio samo srecu u svojoj vezi, jer vi ste neko ko u ljubav  iskreno vjeruje. Mnogo volite svog partnera i ne mozete zamisliti  zivot bez njega. Ali u zadnje vrijeme sve je vise nesuglasica koej vas prate ali za to nemate rijesenje. Ipak vi pokusavate sve kako bi vam krenulo na bolje, jer vi zelite da budete sretni sa svojom voljenom osobom.

U narednom periodu vi cete saznati sve.

Pred vama je saznanje koje ce vam slomiti srce jer do vas ce stici vazne vijesti. Jedna vama bliska osoba ce vam prenijeti da vam voljena osoba nije vjerna, ali vi u ti necete zeljeti vjerovati. Ali nazalost imacete priliku da se sami u to uvjerite jer vi cete svog partnera uhvatiti u zagrljaju druge osobe. Voljena osoba ce se mnogo pokajati, ali vi necete imati milosti. Ma koliko god patili i tesko vam bilo necete moci oprostiti. Osobi koju volite najvise na svijetu okrecete zauvijek ledja, slomljena srca i sa velikom tugom.

 

RIBA

Ljubavna sreca ce nazalost i vama okkrenuti ledja jer pred vama su desavanja koja ce vam slomiti srce. Voljena osoba ce vas prevariti i sa tom tugom cete se morati nauciti nositi. Volite svog partnera ali on ce napraviti gresku preko koje vi nikada necete moci preci.

Pred vama su desavanja koja ne slute na dobro, jer velika tuga ce poceti da vlada u vasem zivotu. Vi cete se morati suociti sa cinjenicom da vam partner nije vjeran i vi cete napokon donijeti odluku da je kraj. Necete oprostiti, koliko god vam tesko bilo.

Stranice: 1 2