Vreme je za radne pobede Vagama i Lavovima, a za dileme Skorpijama i Jarcevima…

Vreme je za radne pobede Vagama i Lavovima, a za dileme Skorpijama i Jarcevima…

13. siječnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Narednih cete dana morati da se okrenete u smeru jednog  strelca.On vas zeli za saradnika i vreme je da se vase srce sredi. Vasa je ljubav prema idejnim resenjima, vazna je ljubavi prema partneru. Radicete sa ljubavlju i ispunjavati   obaveze koje su pred vama.

 

SKORPIJA

Naci cete se u dilemi sta da cinite ovih dana i kako dalje. Osecate se preumorno i nemate zadovoljstvo da radite. Dosta vam je i rada i svega, nikako da dusi date mira i oduska.Od vas se ceka da se pokrenete, i da malo i odmorite i oraspolozite se!

 

STRELAC

Vasa ljubav je nasla zamenjeno mesto sa vasim radnim obavezama. I tamo gde ste se radovali, vi sada dobro ubirate plodove svoga vrednoga rada.Niste se  zarekli da cete samo raditi, ali cete ovih dana zeleti da zaradite mnogo.

 

JARAC

Osecate se u velikoj dilemi i mislite da je ona neresiva za vas. Morate malo da se snadjete  i da vase srce bude  sigurno sta ce za vas biti najbolje.Vas partner je dosta zahtevan a vi ga zelite iznenaditi necim lepim.

 

VODOLIJA

Niko vas nije terao da radite toliko, a sada se zalite i krivite druge. Nije dobro da se  vasi interesi, kao ni vase teskoce , prenose na druge.Zasto svoj umor prebacujete svome partneru i ljutite se? On vas ne tera da radite od jutra do sutra.

 

RIBE

Vasa ce ljubav da postane deo  vasih snova. Vi cete pomesati i ljubav i posao i spojiti ga u lepo i korisno.Srce ce vas terati da radite vredno i neumorno, jer ce vas kolega da postane i vasa ljubav.

Stranice: 1 2