IZABERI KNJIGU i saznaj sta ti donosi buducnost, zbog cega ces plakati?

IZABERI KNJIGU i saznaj sta ti donosi buducnost, zbog cega ces plakati?

14. siječnja 2024. 0 By Lala

KNJIGA BROJ DVA:

Vi koji ste izabrali knjigu broj dva ste od onih koji ce jos cekati na slavlje.  Vasi dani jos nisu dosli, i jos cete se nacekati. Kao da vas je stigla karma, neke vam stvari izmicu kontroli.

Vi ste mnogo hteli od zivota, a mnogo ste i dobili.Imali ste mnoge zivotne trenutke, koji su vas bacali u vis, i opet neke u kojima vam je bilo  mnogo manje lepo, ali opet podjednako  dobro.

Dok su drugi patili, vi ste uzivali, i sada je red na vas da malo drugi uzivaju.Stize karma i porucuje da je vase vreme da se spustite na zemlju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

KNJIGA BROJ TRI:

Vi koji ste izabrali knjigu broj tri ste imali svakakvih trenutaka u zivotu. Lake, teske, srecne i tuzne dane. Ipak ste jedno normalno bice koje svesno zivi zivot. Vi ste normalno bice, koje voli sve ljude ovog sveta. Vi ste od onih ljudi koji zive zivot onako kako se zivot postavi .

Sudbina  je ona koja vas je bacala cas levo a cas desno. Ona vas je bacala na lepe i lose koloseke zivota.Iskusili ste i ljubav i bol, i srecu i tugu. Proziveli ste sve nedace, i sada ste zrela osoba koja stoji cvrsto na zemlji.

Imate ljubav, i sve sto ste hteli , to ste ostvarili. Sudbina vam je donela lose, preziveli ste i sada vas karma nagradjuje za pretrpljeno. Sve se sredilo i doslo na svoje mesto.

Stranice: 1 2