Ovim znacima SLEDE TESKI DANI jer ce se suociti sa bolnom istinom!

Ovim znacima SLEDE TESKI DANI jer ce se suociti sa bolnom istinom!

14. siječnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Stojite zaljubljeni ali izgubljeni i ne znate kako da se postavite. Zaljubljeni ste u jednu devicu ali ne znate kako da joj otkrijete. I ona voli vas, ali joj nije jasno kako  da vam pridje a da vas ne uplasi. Budite spremni da joj uzvratite.

 

SKORPIJA

Sa nekim ste ostali  na terenu koji nije ni cist, niti jasan ni vama, ni njemu.Zapoceli ste diskusiju i u pola reci ste se okrenuli i sve napustili. Ni sami niste sigurni sta vam je ciniti, i sta je ono sto biste mogli da ucinite. Osim sto ste stavili tacku i mislite da je definitivna.

 

STRELAC

Vrlo zaljubljeno posmatrate jednu osobu i zelite je pored sebe. Spremni ste da budete uporni i da ne odustajete dok vas ne prihvati. Vreme vam ne ide u prilog, ali morate se boriti i dalje.Nece vam odoleti u danima koji slede.

 

JARAC

Osecate se tuzno, a zapravo i nemate bas razloga tome. Vi ste i tuzni i srecni, i nezadovoljni i zadovoljni istovremeno! Nesto se u vama lomi i vreme je da se  konacno odlucite i sta cete, a i koga zelite kraj sebe.

 

VODOLIJA

Nemate volje za druzenje i vreme je da se posvetite poslu. Naredni dani ce vam doneti velike obaveze, ali cete  morati da idete korak po korak.Nece vam biti lako, ali cete imati razloga da se trudite.  Nije vam ni prvi put da je tako, nije ni zadnji.

 

RIBE

Od vas se ceka da budete odgovorni prema svojoj i sreci i tuzi. Sve sto je za vas i do vas, morate da prihvatite. Da ste srecnik ovih dana i niste, ali moze vam biti bolje. Samo ako budete nastupali razumno i realno gledajuci na stvari i njihov tok.

Stranice: 1 2