OVO SU ZNACI koji ce do KRAJA MESECA upoznati LJUBAV SVOG ZIVOTA:Sve se menja jer LJUBAV CVETA KAO NIKADA do sada…

OVO SU ZNACI koji ce do KRAJA MESECA upoznati LJUBAV SVOG ZIVOTA:Sve se menja jer LJUBAV CVETA KAO NIKADA do sada…

14. siječnja 2024. 0 By Lala

VAGA:

Vagate svoja osecanja i vase ce srce da vas tera  levo i desno. Sebe morate  dovesti u stanje  koje ce naginajti ka lepsim stvarima. Vreme je da se srede  sve  vase nedoumice i da jedna velika dilema bude resena. Odavno pokusavate  da se sredite.

 

SKORPIJA:

Imate odresene ruke po pitanju   nekih odluka. Hteli ste da se  rese vase svadje sa partnerom. Moracete biti jako strpljivi, razumni i da se okrenete ka konkretnim stvarima. Vasa ljubav ce  morati da se  koriguje.

 

STRELAC:

Vreme je za prelepe susrete i za vase   nove korake. Danas ce vas  iznenaditi neko, ali tek dani koji slede, donece vam susret. Bice  to kao susret dve srodne duse, koje ce se prepoznati u momentu.

 

JARAC:

Od vas se ceka da se srede neke  osnovne stvari i da budete  svesni situacije. Ona ce vas   dovesti u red,  a da necete hteti da se se upustite u raspravu.Morate biti svesni situacije koja ce vas  dovesti u poziciju koja zahteva ozbiljno razmisljanje.

 

VODOLIJA:

Vi ste neko ko se u narednom periodu,  zeli  usmeriti na emotivno polje. Poslovno ste zadovoljni, ali je vreme da se  emotivno sredite.  Okrenite se  osobi koja vas posmatra i zeli  da budete u njenoj blizini.

 

RIBE:

Vreme je da se srede neke vase  bure, i da sredite svoje dileme! Do kraja meseca cete sresti ljubav svoga zivota! Bice to vreme srece za koju niste sanjali  da ce se vama desiti. Od vas se ocekuje samo da se radujete!

Stranice: 1 2