ASTRO PROGNOZA za SVE ZNAKOVE-od JANUARA do DECEMBRA!

ASTRO PROGNOZA za SVE ZNAKOVE-od JANUARA do DECEMBRA!

15. siječnja 2024. 0 By Maja

VAGA

Sudbina ce se poigrati sa vama jer vasoj ljubavnoj sreci u mjesecu avgustu dolazi kraj. Pred vama su desavanja koja ce vam samo dobro donijeti jer sa tim raskidom napokon ce vam se otvoriti oci da ste svoju ljubav poklonili pogresnoj osobi. Novi pocetak je pred vama koji ce vam samo srecu  donijeti.

 

SKORPIJA

Ljubavna sreca i vama okrece ledja jer osoba do koje vam je mnogo stalo odlazi zauvijek sa svojom novom ljubavi. Jedan period vam nece biti lako, ali vi cete jos da upoznate svoju pravu ljubav. Na poslovnom polju bice uspona i padova, ali vi cete sve rijesiti u svoju korist.

 

STRIJELAC

Ljubavna ali i poslovna sreca vas prati do kraja godine jer vi cete napraviti jedan poslovni potez koji ce vam znaciti mnogo. Vi cete svoje poslovne ciljeve uspjeti ostvariti i samim tim velike novce dobiti. Sa voljenom osobom ostvarujete jedan veliki san.

 

JARAC

Pred vama je raskid sa osobom koju volite, ali malo poslije cete saznati da je to bilo najbolje za vas. Vi cete vec u mjesecu julu da upoznate svoju veliku ljubav koja ce samo srecu donijeti.Na poslovnom polju vi cete do kraja ove godine postici mnogo.

 

VODOLIJA

Nova godina vam je predivno pocela, i sreca koja je sad na vasoj strani, uz vas i ostaje do kraja godine. Vi cete ostvariti sve sto te imali u plnau kako na polsovnom tako i na polju ljubavi. Niko nece biti sretniji od vas jer vase snovi do kraja godine postaju stvarnost.

Stranice: 1 2