Cak CETIRI ZNAKA ce u OVOJ GODINI moci da upoznaju SRODNU DUSU ali i STANU NA LUDI KAMEN!

Cak CETIRI ZNAKA ce u OVOJ GODINI moci da upoznaju SRODNU DUSU ali i STANU NA LUDI KAMEN!

15. siječnja 2024. 0 By Maja

VAGA

Pred vama su desavanja koja ce vam samo veliki srecu donjeti jer voljena osoba napokon postavlja pitanje na koje ste dugo cekali. Vasa srodna dusa sa kojom niste tako dugo ima velike planove, i sanse su velike da cete ovog ljeta stati na ludi kamen.

Slobodne vage upoznaju svoju veliku srecu u mjesecu avgustu.

 

SKORPIJA

Škorpije u vezi nece imati mnogo problema jer naucili ste da se borite samo za ljubav. Sa voljenom osobom vi cete biti samo sretni jer pred vama je sreca kao nikad do sada.

Slobodne skorpije ne mogu da prestanu da misle na bivsu ljubav i tako u cijelim mjesecima koji su pred njima. Vrijeme je da krenete dalje sa svojim zivotom.

 

STRIJEAC

Ljubavana desavanja koja su pred vama bice puna uspona i padova. Pred vama je sreca ali i nesuglasice jer slicni ste po karakteru i ni jedno od vas nece zeljeti da popusti.

Slobodni strijelci napokon upoznaju svoju veliku ljubav, osobu sa  kojom ce izgovoriti sudbonosno DA do kraja godine.

 

JARAC

Vss prati velika ljubavna sreca koja ce vam znaciti mnogo. Pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose i koja ce vam samo veliku srecu u zivot donijeti. Poslije mnogo problema i nesuglasica vi cete napokon da uzivate u potpunoj sreci.

Jarci koji su slobodni ce osobi koja ima mnogo znaci napokn priznati svoju ljubav.

 

VODOLIJA

Ljubavna sreca vas prati tokom mjeseci koji su pred vama jer voljeno bice cini sve za vasu srecu. Pred vama su desavanja koja ce vam samo dobro donijeti i koja ce vam dokazati koliko ste voljeni.

Slobodne vodolije  u mjesecu julu upoznaju svoju veliki ljubav.

 

RIBE

Slobodne ribe ce imati najvecu srecu jer one ce da sretnu svoju prvu ljubav. Dugo se  niste vidjeli, ali jedan susret ce ponovo da u vama probudi emocije. Nov ljubavni pocetak je pred vama koji ce vam znaciti sve.

Ribe u vezi ce biti samo sretne u nista manje od toga.

Stranice: 1 2