IZABERI TAROT KARTU-saznaces KO je LJUBAV TVOG  ZIVOTA!

IZABERI TAROT KARTU-saznaces KO je LJUBAV TVOG ZIVOTA!

15. siječnja 2024. 0 By Maja

TAROT KARTA BROJ 2

Ti si osoba koja je mnogo  posvecena svojoj porodici. Za njih ces uvijek  ciniti sve jer to su ljudi kojima ti vjerujes iskreno i cijelim srcem. Oni te nikad nece povrijediti ili dovesti te  u neugodnu situcaiju. Ti svoju srecu znas da ostavis u stranu samo kako bi tvoja porodica bila sretna.

Malo je danas osoba koje su toliko posvecene svojoj porodici ali ti si fenomen. Njhova sreca uvijek ide ispred tvoje , ali na tome moras da poradis. Koliko god su oni tebi bitni, toliko tebi moras ti sam sebi da budes bitan. Ali o tom po tom, ti si takva osoba i niko to ne moze da promjeni. Karta koju si izabrao otkriva da su ljubav tvog zivota, tvoja djeca.

 

TAROT KARTA BROJ 3

Ljubavna sreca je za tebe jako bitna, ali ti u svojoj vezi nisi sasvim sretan. Osoba si koja je uvijek pokusavala da zavoli osobu koja ce biti iskrena i postena prema tebi. Tvoh partner tebe mnogo voli, ali sa tvoje strane osjecanja nisu iskrena. Nema sumnje da ti volis svog partnera, ali vise volis svoju bivsu ljubav. To krijes i nikome ne govoris jer ti se nadas pomirenju sa tom osobom jer u vasem zivotu se je desavalo mnogo. Mnogo toga se je promjenilo ali osjecanja izmedju tebe i bivse ljubavi nisu prestale.

Karta otkriva da je tvoja najveca ljubav , tvoj bivsi partner. On je to sada i uvijek ce biti jer sa tom osobom ce doci do pomirenja. Ali prije svega moras da budes iskren prema osobi sa kojom si sad u vezi. Tvoj sadasnji partner ima velika osjecanja prema tebi i ne bi bilo posteno da ostnaete zajedno, jer ti znas koga u svom zivotu zelis na svojoj strani. Svom partneru priznaj sve, pa se tek onda fokusiraj na bivsu ljubav.

Stranice: 1 2