Ako ste rodjeni u OVOM ZNAKU, znajte da ste neko kome je SUDBINA NAMENILA da NAJVISE VOLI, ali i NAJVISE PATI!

Ako ste rodjeni u OVOM ZNAKU, znajte da ste neko kome je SUDBINA NAMENILA da NAJVISE VOLI, ali i NAJVISE PATI!

17. siječnja 2024. 0 By Lala

VAGA:

Guraju vas tamo amo, a da niste sigurni sta vam je i kako vam je.Vase emocije idu od najmanje  do najjace emocije. Takvi su i vasi postupci, jer idu opd nejasnih koraka, do sigurnih postupaka.Sve u svemu ste nepredvidljivi u svemu!

 

SKORPIJA:

Vama se nada  zabola u srce i od jednoga zracka vam ucinila svetlost.Vi se brzo i lako zaljubite, i plima osecanja vas nosi. Vase ljubavi su cesto vasi pogresni izbori.Unapred se ponadate  suvise velikim  ljubavima.A one vas po obicaju rane, pa vam sudbna menja raspolozenja.

 

STRELAC:

Na vama je da se srede neke lose stvari i da okrenete svojim srcem. Putem srca idete uvek, i nikada ne suprotno njemu.  Sada ce vas zeleti da predju  na liniji srca, zelja i vasih licnih mogucnosti. One ce se ispreciti  izmedju zelaj i vasih mogucnosti.

 

JARAC:

Jako ste osecajni ali niste od onih koji to pokazuju. Cesto vas zanemaruju i vas partner i vasa okolina.Vi ste jako  osetljivi a vasa osecanja vas nose da se sklanjate. Sebe zapostavljate da se ne biste suprostavljali. Bolje je da se suprostavite i sebe odbranite, bas kao i svoju ljubav.

 

VODOLIJA:

Niste uporni ali biste morali da budete mnogo uporniji. Nemojte sebe da  terate u propast, nego budite neko ko ce d prati svoje srce. Moracete da pokazete  da ste i vredni i paznje i ljubavi. I budite mnogo uporniji kako bi vase emocije bile vrednovane.

 

RIBE:

Vi ste od onih koji se raduju, vole i zive onako bez plana.Vi ste jako emotivna licnost, ali vase emocije se kose sa vasim realnim shvatanjima. Vasa ce vas ljubav nositi, ali ce vam dati i snagu da krenete dalje, ako se ne ispuni.

Stranice: 1 2