Device zavode, Skorpije ostavljaju,Rakovi se predaju,a samo jedan ISTINSKI UZIVA…

Device zavode, Skorpije ostavljaju,Rakovi se predaju,a samo jedan ISTINSKI UZIVA…

17. siječnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Vasa sreca je da mozete da vladate svojim osecanjima. Samo ona vas mogu povesti  u bolje dane. Vreme je da se srede vase misli  i da jasno pokazete ono sto osecate. Pridjite joj i pokzite svu ljubav sveta.

 

SKORPIJA

Ponela vas je vasa sreca i vasa lepota ovih dana, pa zavedete i ostavljate sve redom. Nije   vreme da se ponasate bas tako zavodnicki. Za svako slomljeno srce postoji  prvi put, pa ce i vase neko slomiti.

 

STRELAC

Vasa je ljubav  prema jednom bicu tako velika i stvarna.Spremni ste se zakleti da cete zauvek da se volite, pa zato ovih dana slavite. Imate i razloga, ali cuvajte svoju ljubav. Samo ste vi ovih dana istinski srecni sa svojim partnerom.

 

JARAC

Ne zna  se kako cete i sta dalje, ali zelite da se trgnete.Vreme je da pocnete da se borite za svoju srecu, i da za nju grabite. Do sada ste se povlacili, bili po strani, ali je i vasa sreca bila pozadi. Sada ce biti red da vam sreca bude ispred svega.

 

VODOLIJA

Niste se predali predosecanjima, ali cete se  truditi da ih se klonite.Posebno kad osecate nesto lose da moze da vam sledi. I sada ste u dilemi i vreme je da se  okrenete pozitivnim  gledistima. Samo  idite dobrim putem, putem nade.

 

RIBE

Vasa je sreca da vam je stabilno stanje na emotivnom polju. Vreme je da se stabilizujete i da se zna sta cete dalje. Do sada niste nista vece planirali, ali je vreme za velike korake. I svakako  da otvorite veliku i ozbiljnu temu.

Stranice: 1 2