Evo sta  ce SVIM ZNACIMA da se DESI na polju LJUBAVI u narednom periodu-LJUBAVNA MAGIJA VLADA njihovim zivotima!

Evo sta ce SVIM ZNACIMA da se DESI na polju LJUBAVI u narednom periodu-LJUBAVNA MAGIJA VLADA njihovim zivotima!

17. siječnja 2024. 0 By Lala

VAGA:

U vasem ljubavnom zivotu ne vlada magija, ali vlada zadovoljstvo.Znate da je magija prolazna, a zadovoljstvo je osecaj koji traje. Zato ste obradovani svojim emotivno ljubavnim stanjem. Vasa je ljubav sklona poverenju i toleranciji, a to imaju samo retki parovi.

 

SKORPIJA:

Misli vam lete ka jednoj ribi, ali ona vas ne gleda. Zasto u njoj gledate idola, dok ona vas ni ne primecuje?Okrenite se jarcu koji vam je podrska u svemu. Sa njim cete se ostvariti u vezi i sa njim vas ceka magija, a sa pogresnim,  zna se!

 

STRELAC:

Vas emotivna situacija  je vreme  kada cete moci da prosipate sva svoja osecanja. Partner ce ih pokazivati vama, a vi ih poklonite njemu. U vasim obostranim priznanjim emocija, stvorice se magija. Carobna magija jedne ljubavi koja ce se ispuniti u svemu.

 

JARAC:

Nikako da se vase stvari u emotivnoj vezi srede. Nikako da se dovedete u red i da budete onaj ko ce znati da ceni sebe. Vasa ce emocija da trpi, ali mozda jos malo. Okrenucete se  u smeru  gde vs vodi srce, ka jednoj neznoj i velikoj ljubavi.

 

VODOLIJA:

Imate vreme da se saberete i skupite snagu. Sve je do vas i vi se morate dobro organizovati. Ako zelite biti srecni, borite se za srecu. Verujte da ce vam biti  dopstupna.Vreme radosti samo sto nije doslo.

 

RIBE:

U vasem zivotu je bilo svega i sada je vreme za harmoniju.Niste je imali nikada  ali se polako  stisavaju neke bure.Uskoro cete se smejati srecni i zadovoljni. I bice vam smesni trenuci koji se desavaju sada.

 

Stranice: 1 2