Izaberi  MAGICNO SRCE i saznaj kakva LJUBAV ti je SUDJENA!Jedno je znak da ces U BUDUCNOSTI mnogo PATITI,zato BIRAJ PAZLJIVO!

Izaberi MAGICNO SRCE i saznaj kakva LJUBAV ti je SUDJENA!Jedno je znak da ces U BUDUCNOSTI mnogo PATITI,zato BIRAJ PAZLJIVO!

17. siječnja 2024. 0 By Maja

MAGICNO SRCE BROJ 2

Ljubavna sreca nije uvijek bila na tvojoj strani ali ti si neko ko je uvijek znao da i za tebe srece postoji. Osoba si koja ne zeli da u zivotu bude vez ljubavi jer ona je tvoja zivota vodilja. Koliko god razocarenja bilo iza tebe ti nikada nisi prestao da se nadas i da vjerujes da ce biti bolje.

Ljubav je za tebe sve  i tebi je sudjeno da u svom zivotu budes sretan u ljubavi. Srce koje si izabrao predvidja veliku srecu sa osobom koju ti dobro poznajes, ali prava ljubav ce tek da se rodi. Sve sto je sada samo prijateljstvo pretvorice se u veliku ljubavnu pricu tvog zivota.

 

MAGICNO SRCE BROJ 3

Nazalost srce koje si izabrao ne sluti velikoj ljubavnoj sreci u tvom zivotu. Naprotiv, ono sluti velikoj tugi koju ce ti nanijeti osoba koju ces ludo voljeti. Ti si neko ko se je uvijek nadao da ce u ljubavi imati najvecu srecu, jer tvoje srce zaista jeste uvijek iskreno. Nazalost bices sa osobom koja tu iskrenu ljubav koj ces ti osjecati nece znati da cijeni.

Mnogo ces biti povrijedjen jer ces ludo voljeti, ali ta ljubav nece biti uzvracena. Sudjeno ti je da patis zbog osobe koja nece znati da cijeni iskrenu ljubav koju ces ti dati od sebe. Pred tobom su u buducnosti desavanja koja ce ti jako tesko pasti i koja ce ti donijeti tugu kakvoj se ni sam ne mozes nadati. Ljubavna sreca ce tebi okrenuti ledja kada ti bude najpotrebnija.Nece ti biti lako ali ces uspjeti da se suocis sa zivotom.

Stranice: 1 2