U narednim danima, JEDAN znak MORA DA SE POMIRI sa time da je DAO SRCE I LJUBAV osobi KOJA GA NECE VOLETI!

U narednim danima, JEDAN znak MORA DA SE POMIRI sa time da je DAO SRCE I LJUBAV osobi KOJA GA NECE VOLETI!

17. siječnja 2024. 0 By Lala

VAGA:

Imate osecaj da se morate ponasati  kao  nikada do sada.Vase misli lete od srca srcu, i morate izliti svu svoju ljubav. Zaljubili ste se ludo i zelite se radovati. Ocekujete da vas novi partner bude izvor vase radosti.

 

SKORPIJA:

Vreme je za velike promene i vreme da se srede mnoge stvari. Nemojte produzavati agoniju i pustite da se   neke stvari  srede. Vreme je da izvedete na cistinu mnogo sto sta. Ne duzite neke velike nejasnoce.

 

STRELAC:

Odredili ste cilj i znate cemu vas to vodi. Necete posustati, makar morali  i pokavriti neke stvari. Sto je mutno, izbistrite, a sto nejasno, razjasnite. Sada je vreme da znate sta vam je ciniti  na cemu ste!

 

JARAC:

Od vas neko okrece glavu zato sto cutite. Vi nikako da priznate osecanja a on misli da ga ne volite. Tako gasite svoju ljubav  koja vas   ceka da se izjasnite. I verujte da imate kratak rok da priznate sta osecate.

 

VODOLIJA.

Na vama je da pokazete osecanja prema jednom jarcu. On se u vas zagledao i ne krije da oseca zelju da budete u vezi. Verujte da ocekuje  da se i vi izjasnite, ako vam se makar malo svida. Potrebno je samo da ga ohrabrite.

RIBE:

Samo vas cista i iskrena ljubav moze terati napred. Bice to znak da idete ispravnim putem, sledeci svoje srce. Ono sto vam ono porucuje, samo ce vas naterati da idete u smeru dva zaljubljena srca.I sa nadom da ce vam se uskoro osecanja  srediti, sabrati i uzvratiti istom merom.

 

Stranice: 1 2