KOME ce druga polovina januara biti CAROBNA, a kome TUZNI dani?

KOME ce druga polovina januara biti CAROBNA, a kome TUZNI dani?

18. siječnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Uporni ste da se osecate jako  mocno i da svoju moc pokazete pred svima. Sledi vam jedan susret gde necete moci da se ponasate tako.Konacno ce i vama neko da se suprostavi u misljenju, a da mu necete moci da zamerite.

 

SKORPIJA

Ako ste i bili nesigurni u prvoj polovini meseca, u drugoj cete konacno da budete. Vreme je za sudbinsku odluku da proslost ostavite iza sebe. Vreme je da vam uskoro bude mnogo drugacije i da vam sve pocne carobno.Od pocetka, kao da volite prvi put.

 

STRELAC

Ne znate sta se zbiva i sta je ono sto vas vodi  napred, a bice da je nova ljubav. Sledi vam ljubav na prvi pogled i vase ce srce biti ponosno i srecno. Svi dalji koraci ce biti do vas i vreme je radovanju.

 

  JARAC

Ne dajte da vas jedan bik pravi naivnim, i da vas ubedjuje u ono sto on misli. Neka vam vase misljenje i vase ubedjenje bude glavni pokretac za dalje.Pokazite da ste spremni da odlucujete sami i gazite  u nove periode, makar i pogresili.

 

VODOLIJA

Bolja je tudja greska, no vasa, ali pokazite da  cete i svoje da priznate. U narednim danima ce bas to traziti jedna devica od vas. Priznajte da ste gresili, ali da ste spremni da ispravite sto se da ispraviti. I ako vam da sansu!

 

RIBE

Neko zeli da vas okrene u svome smeru i natera da ga sledite. Vidite to, ali mislite da je to ljubav.Verujte da nije, jer da jeste, vi biste tu ljubav vec osetili na drugi nacin. Shvaticete da ljubav nema uslove, kad se voli, nema prepreka!

Stranice: 1 2