PRED OVIM ZNACIMA su desavanja koja ce ih oduseviti-OCEKUJE IH SRECA veca nego ikada!

PRED OVIM ZNACIMA su desavanja koja ce ih oduseviti-OCEKUJE IH SRECA veca nego ikada!

18. siječnja 2024. 0 By Lala

VAGA:

Partneru koji vas odabere, pise se dobra situacija. Cesto ste nesigurni a on ce  moci da cini sto mu je volja. Cesto cini po svojoj volji a vi se slazete.Vi malo nesigurniji, a on zna sta hoce i to je sudjena sreca.

 

SKORPIJA:

Osecate da vam je sudjena sreca sa nekim, ali vas od njega odvracaju.Ni sami niste sigurni zasto, ali verovatno poznaju vasu narav. Mozda se radi o necemu sto vi ne znate, a ne zele vam saopstiti.Vi se ne osvrcite, nego idite za svojim srcem.

 

STRELAC:

Osecate da vam se blizi sreca sa jednom vodolijom.Srce vam ubrzano kuca u njenoj blizini, pa zelite njeno prisustvo. Vase srce ce biti spremno da podnese svaku zrtvu u ime te ljubavi. Vasa  je sudjena sreca i to cete i dokazati svima.

 

JARAC:

Do sada ste znali sta hocete, ali ce vas jedan lav zbuniti. Vi ste strpljivi, a on jako mocan jer zna sta hoce. Osecate da ce vase srce samo u njegovoj blizini da pronadje mir.Trazeni mir, i sudjena sreca, to je ono za cime ceznete.

 

VODOLIJA:

Zaljubljeni ste u jednoga streca, i tu nema sta da se sumnja. Vi ste sigurni u svoje srce i ono sto je zapisano u njemu. I on ce vam uskoro krenuti  u susret sa svojim srcem na dlanu. Sudjena sreca vas ceka kada se oboje izjasnite i shvatite da ste ludi od ljubavi.

 

RIBE:

Vi ste jako zadovoljni, ali ne i srecni, kako drugi misle! Ipak je vasa  skromnost mnogo  lepsa,  pa se ne bunite. U vezi vam je vazan mir, osecaj da ste bez vecih trzavica.Vazno je da  je stabilna veza, i da je zasnovana na postovanju i toleranciji.

Stranice: 1 2