Upozorenja zvezda stizu unapred za rakove, bikove i vage!

Upozorenja zvezda stizu unapred za rakove, bikove i vage!

18. siječnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Unapred vas  zvezde upozoravaju  da se okrenete  konacnoj odluci. Od vas se ceka da budete odlucni tamo gde vas partner ceka.  Bicete stavljeni pred svrsen cin, i morate doneti odluku, ili konacno sve izgubiti.

 

SKORPIJA

Jedan vas  jarac zeljno ceka i stalno zivi u nadi da cete ga udostojiti svoje paznje.Vreme je da se odlucite da li cete zeleti tu ljubav.Neko vas vec ceka  i nada se, a vi budite neko ko nece dugo da drzi u neizvesnosti.

 

STRELAC

Zvezde su vas pratile i bile su na vasoj strani. Vreme je da se malo i sami pozabavite novim stvarima.Dok je isao vas sarm na sve strane, osvajali ste sve redom.  Sada je vreme da vas neko sarmira.

 

JARAC

Ljubav  je na vasem spisku prioriteta, ali ne mozete narediti srcu da se zaljubi. Od vas se ceka da  imate  volju i da osecate pozitivne vibracije. Mozda se uskoro i zaljubite, jer je vreme pred vama. Nikad se ne zna!

 

VODOLIJA

Srce vas vodi putem koji vodi u pravcu  jedne vage. Cekate da se ona odluci za vas, pa ne zelite da joj se namecete. Vreme je da da i ona uvidi sta joj govore vase oci. Ako uspe da procita poruku, jasno je da ce vas povezati luda ljubav.

 

RIBE

Slede vam neke lepe stvari u koje necete verovati da se zbivaju vama. Vreme je da se okrenete  njima i svojim bicem budete svesni trenutaka koji slede.  Sreca ce vam biti na dohvat ruke, a vi se radujte, ali budite i oprezni.

Stranice: 1 2