ZVEZDE U NAJAVI svakom znaku ponesto,a JEDNOM SVE najlepse!

ZVEZDE U NAJAVI svakom znaku ponesto,a JEDNOM SVE najlepse!

18. siječnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Osecate da vas lomi  velika tuga i da je ne mozete  savladati. Vasa je  sreca da budete mnogo jaci i da ste hrabriji. Od vas se ceka  da pokazete da ste jaki da se opredelite na jednu stranu. I zvezde vam savetuju da budete cvsrsti u odluci.

 

SKORPIJA

Zvezde ce biti ljute na vas ako nastavite da se inatite svima. Ako sebi zelite dobro, vreme je da se vratite sebi, i da ne gledate kao da ste jedini bez srece. Pocnite razmisljati pozitivno, i bice sve bolje. Vreme je da krenete dalje.

STRELAC

Dovoljno ste hrabri da pridjete svakoj koja vam se svidi, ali sada je nesto drugacije. Izgubili ste samopouzdanje i zastali ste kod jednog jarca. Zvezde su spremne da vam uliju hrabrost da ga ocarate. Ali sve sto osecate to sami morate i reci.

 

JARAC

Ocarao vas je jedan strelac, ali vam ne prilazi. I vi ste njega ocarali, pa na vasu srecu, konacno idu dani kad ce vam prici. Zamalo da ste odustali od cekanja da vam pridje, ali sledi i taj cas. Zvezde ce svima dati ponesto, a vama sve najlepse. Uzajamnu ljubav!

 

VODOLIJA

Niste svesni svoje tuge, a ona ce vas svakako naci. Necete biti svesni sta vas ceka, a ne verujete da moze tako brzo proci. Svaka tuga bude i prodje, pa ce i vasa. Zvezde ce vam poslati srecu u liku jedne ribe.

 

RIBE

Odavno pratite jednu vodoliju i vreme je da oterate njenu tugu.Vi cete joj biti i uteha i nova ljubav i vreme je da se vasa srca spoje. Ako je prestala da veruje u ljubav, vratite joj poverenje, i volju da voli ponovo.

Stranice: 1 2