Vreme je da se otkriju tajne lava,raka i vodolije!

Vreme je da se otkriju tajne lava,raka i vodolije!

19. siječnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Volite da se igrate i da zavodite na sve strane.Mada to cinite bez osecanja obaveze, ipak se neko ljuti na vas. Valda zavodite jer ste neodoljivi, ali pokazite da cete znati da budete odredjeniji.

 

SKORPIJA

Nemate mere kada se zaljubite, pa blistate od srece. Uvek vas ona ponese i vreme je  da trajete i budete sabraniji. Ne zurite, polako i ne verujte nikada i nikome do kraja! Vi ste zaljubljivi, a srce vam je ranjivo, ne bi ponovo podnelo bol!

 

STRELAC

Ne osecate se spremno da odgovorite na sve zahteve svojih obozavateljki. Ponasaju se kao da su sve zaljubljene u vas, a vi zelite da otkrijete istinu.Srce ne date dok se ne uverite ko vas najvise voli.

 

JARAC

Suvise  ste ponosni i suvise zaljubljeni da sakrijete ljubav, ali i da je pokazete. Bas onaj koga   volite morao bi da sam otkrije svoju ljubav i vas kao svoju buducu ljubav.  Ostanite istrajni, nece vam moci odoleti, sada se samo pravi da odoleva.

 

VODOLIJA

Zelite da sve   bude po vasem i onako kako vi zacrtate da mora.I mada je vasa ljubav velika,  stavljate uvek ispred nje svoj ponos koji je jos veci. Bice to tajna koju krijete, jer zbog ponosa ste izgubili mnoge ljubavi.Nemojte dozvoliti da izgubite i ovu!

 

RIBE

Vreme je da ozvanicite nesto, a tice se narednih  dana.Zato budite uporni da se nadjete  na putu novih odluka. Ono sto zelite, morate da ostvarite po cenu svega. Pred vama su dani odluka i dani radosti.

Stranice: 1 2