Do kraja JANUARA… Izaberi jednu DAMU i saznaj šta te očekuje u LJUBAVI

Do kraja JANUARA… Izaberi jednu DAMU i saznaj šta te očekuje u LJUBAVI

20. siječnja 2024. 0 By Admin 1

DAMA BROJ 3

Tvoj izbor nam govori da si ti vec neko vrijeme bukvalno odustala od svog ljubavnog zivota, uopste ne pokusavas nista i one neke male sitne planove koje si imala prepustila si slucaju i od njih nije bilo nista.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako si bila jednom povrijedjena to nikako ne znaci da treba da zakljucas svoju dusu i srce, naravno da treba da budes opreznija i obazrivija ali moras da omeksas dusu.

Jako brzo neko ce ti otkriti da te voli, neko ko te poznaje i ne moze vise jednostavno da te posmatra kako si pustila da zivot pored tebe prolazi.

Stisni zube, odaberi zivot, odaberi ljubav. pruzi i njemu ali i sebi priliku da ti pokaze da koliko ljubav moze biti lijepa..

Krajem mjeseca ce se stvari krenuti lagano odmotavati te ces ti jako brzo shvatiti sta se desava.. Spremi se i preuzmi kormilo svoje srece…

 

 

DAMA BROJ 4

Ako si izabrala damu broj cetiri ti pod hitno moras da se odlucis sta zelis ili mozda da kazem KOGA zaista zelis… igras duplu igru a to nikako nije dobro.

Neko vrijeme ti je dobro islo i uspjevala si da uklopis sve to ali ubrzo ce stvari krenuti da se otkrivaju i mogla bi sebe dovesti u velike probleme. Odluci se, inace ces izgubiti obojicu. Niko ne zeli da bude necija zamjena a ti ces ako se to desi tek tad shvatiti sta si imala i koliko je to bilo vrijedno.

Mozda ne varas ali flertujes, kad god mozes, dopisujes se i zavodis…

Pripazi jer ovaj period donosi mnoge preokrete i mnoga budjenja pa bi tako mogla sama sebe da zeznes i onda ti nema nazad. Smiri se ako ga stvarno volis, malo flerta nije lose ali umjereno i diskretno. Fokusiraj se na to da oslobodis i sebe i njega bespotrebne patnje ako to nije to.  

 

 

stizumesjecanja

Stranice: 1 2