Pred ovim znacim je ISTINA koja ce im JAKO TESKO PASTI!

Pred ovim znacim je ISTINA koja ce im JAKO TESKO PASTI!

22. siječnja 2024. 0 By Maja

VAGA

Vi ste zodijak koji se vodi samo iskrenom ljubavlju jer bez ljubavi vi ne zelite da budete. Mnogo cinite kako bi vam u zivotu krenulo na bolje, ali vi se trudite da to sve bude onako kako vi zelite. Mnogo cinite za svoju srecu jer ona je vama uvijek na prvom mjestu. Mnogo toga se je desavalo u vasoj vezi , bilo je i lijepih i ruznih trenutaka ali u tu ljubav ste uvijek vjerovali.

Vi ste neko ko se uvijek pokusava izboriti za svoju srecu i od toga nikada ne bjezite. Vi ste zodijak koji zeli istinu u svom zivotu i koji se za ti istinu posteno bori. Jako vam je bitno da ostvarite ono sto ste naumili jer vi ste neko ko nece podnositi lazi, a lazi vas uvijek sputavaju da budete sretni. Nazalost vi cete saznati istinu koju uvijek zelite u svom zivotu, ali ona vam ne donosi nikakve lijepe vijesti.

Vas partner vam nije vjeran i on ce da vam slomi srce kada vam to bude najmanje potrebno. Pred vama su desavanja koja ce vam samo tugu donijeti jer pred  vama su desavanja koja ce vam pokazati pravo lice vase voljene osobe.

Nece vam biti lako jer ce velika tuga da pocne da vlada u vasem zivotu. Pred vama su desavanja poslije kojih nista vise nece biti isto jer voljena osoba vam zauvijek okrece ledja. Vi cete se sa velikom tugom morati suociti.

 

Stranice: 1 2