PRED OVIM znacima je SRECA KAO NIKADA do sada!

PRED OVIM znacima je SRECA KAO NIKADA do sada!

22. siječnja 2024. 0 By Lala

VAGA:

Samo ce vasa  ljubav da zablista i da se izdigne iznad vasih  para.Ono sto osecate je cista emocija i necete se dati da je bilo sta pokvari. Vase stanje ce se znatno popraviti i pokazacete da vam novac nije vazan.  Partnera cete licno ubediti u to.

 

SKORPIJA:

Hvalite se da mnogo zaradjujete ali to vam nije dobro. Oko vas je mnogo dokonih koji   vam stalno traze pozajmice. Vi ste  neko ko se  uvek odaziva, ali sada vam je jako tesko. Polako shvatate da vas prijatelji iskoristavaju.

 

STRELAC:

Imate cas koji ce vas  baciti u oblake, ali i one sate koji ce vas strovaliti na dno.Vreme je da se snadjete kako god znate i da vas  neko izdigne iz vaseg blata.  Jedan lik ce vas izbaviti bas kada se ne nadate, i to ce biti znak da ce vasa sreca biti veca nego ikada!

 

JARAC:

Niste te srece da vam krene novcana sreca, ali za vas je novac  manje bitan. Mada se bez njega ne moze , ipak ga zanemarujete u odnosu na osecanja. Vasa ljubav je vaznija ali ste se nekako pomirili da isterate sve do kraja. Neka se i partner izjasni sta mu je bitnije, vi ili novcanik!

 

VODOLIJA:

Vi znate da razdvojite  materijalno od osecanja i vreme je da se to i primeti. Vasa sreca je sto ce jedno lice da shvati sta zelite od njega. Samo cistu i prostu ljubav, a za materijalne stvari,  boricete se radom.

 

 RIBE:

Niko vas nije  naterao da se otisnete od partnera i polakomite na novac. Bice to slucajna sansa kojom cete dobiti novac a da necete ni verovati u tu ludu srecu. Igra na srecu ce vam doneti ludu srecu!

Stranice: 1 2