Astro prognoze za ljubav do kraja godine:Sledi niz promena na bolje!

Astro prognoze za ljubav do kraja godine:Sledi niz promena na bolje!

24. siječnja 2024. 0 By Lala

VAGA:

Vasa ce prica da traje i da budete deo lepih obecanja.  Ljubav koju osecate prema jednom liku, vodice vas kao reka. Sve ce da bude carobno, ali slede i prepreke, krajem jeseni. Da li cete  biti spremni da resite nesporazume koji ce se desiti?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA:

Zagledali ste se u raka, a znate da je mnogo slabiji od vas. Bili biste los spoj, a vama treba neko jak kao sto ste vi.  Samo ravnopravan partner po lepoti i inteligenciji, moze da vam parira. I ne slutite da cete se zaljubiti u potpunu  drugaciju osobu.

 

STRELAC:

Niste umorni , ali vam je i avantura preko glave. Vec su vas presli ti dani, kada ste isli iz jedne u drugu vezu. Ono za cime  ceznete, jeste vas osecaj poleta i radosti obicnim stvarima.Zato morate tragati za licnim mirom, jednom osobom koja ce vam to i pruziti.

 

JARAC:

Mada ce vas mnogi da ignorisu, jedna ce vas osoba da voli. Njena ce vas ljubav obradovati , ali i iznenaditi.  Necete biti svesni da je bas vas nasla i odabrala, od mnogih.Vase je da prihvatite i da budete zahvalni sudbini.

 

VODOLIJA:

Vase ce se reci zaustavljati na jednoj zelji vezanoj za jednu vagu. Vasa poslednja i prva misao su to milo lice koje vas je opcinilo. Vreme je da krenete  za zeljom svoga srca i ucinite sve sto mozete.  Borite se za ono sto je vasa zelja.

 

RIBA.

Niste vredni  truda koji  neko pokazuje, ali ste svakako zasluzili. Vasa ce ljubav da bude vredna  i borbe i necijeg truda. Zavolecete i pokusati da uzvratite, a to ce biti dovoljno. Dovoljno ce biti samo da pokazete znak paznje onome ko ce vas pratiti kao senka.

 

Stranice: 1 2