Izaberi LEPTIRA i saznaj je li ti kraj januara radostan ili tuzan?

Izaberi LEPTIRA i saznaj je li ti kraj januara radostan ili tuzan?

24. siječnja 2024. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI LEPTIRA BROJ 2

Vi koji ste izabrali leptira pod rednim brojem dva, rado biste da se resite nekih stvari.Tacno znate sta biste i sta je ono sto se zeli, ali osecate velike prepreke. Jedna od najvecih prepreka je vas ego i vas veliki ponos.

Vreme je da se  snadjete u svemu i da se resite svoga ponosa, makar u korist zelja koje su vam bitne. Vas ponos ce vas dovesti do toga da se srede  vase misle i da ne date nikome da vas  drzi na distanci.Partner ce hteti ad se vase misli i vasi planovi svedu na jednu zajednicku odluku.

Vi nikako da je donesete. Plasite se vezivanja, plasite se sutra, kao da imate strah od ljubavi. Ponos vam ne da da priznate i budete otvoreni prema partneru, a on vec sumnja da ga volite.  Sve mozete pokvariti, vrlo lako.Zato je linija vase srece i tuge vrlo blizu jedna drugoj. Pazite gde ce prevagnuti.

AKO STE IZABRALI LEPTIRA BROJ 3

Vi koji ste izabrali leptira pod rednim brojem tri, imate veliku nadu u svoje snove. Skoro da i ptice na grani znaju da ste zaljubljeni, a znaju i u koga ste zaljubljeni.Pokazite da zelite  da se ostvarite u toj ljubavi i nemojte da se sve zadrzi sdamo na pustim nadama.

Dajte srcu na volju. Grabite sanse, idite napred, pokazujte i volju i snagu da se radujete. I da se zelite  radovati sa nekim novim zeljama.Od vas se ceka da budete uzorni i da ne bezite od sebe i svojih zelja.  Pokazite sta zelite i sta cete dalje da se desava u vasem zivotu. Ako zelite da to bude sreca, borite se za srecu.

Stranice: 1 2