Narednih dana Rakovi ce biti iznevereni,Bikovi razocarani, Vage prevarene…

Narednih dana Rakovi ce biti iznevereni,Bikovi razocarani, Vage prevarene…

24. siječnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Osecate tugu koja vas gusi jer se osecate prevareno.Vase misli ce vas  povesti ka jednoj ribi, a koja vas nece pocastiti paznjom.  Zasto se tako poigrala sa vama?  Laskala vam je , zavela vas a sada ne zeli ni  pogled da usmeri ka vama.

 

SKORPIJA

Vreme je da ozbiljno promislite sta vam je ciniti. Ako ste do sada bili neodlucni, sada su dosli dani za odluke. Odredite sta vam je ciniti, jer odavno ste u mestu. Vreme je da se stvari okremnu za trista stepeni.

 

STRELAC

Idete za jednom osobom koja vas je opcinila, ali vas ne primecuje.Narednih dana cete imati sansu da je sretnete u drustvu. Bice to idealna sansa da upotrebite svoj sarm i da joj se i vi dopadnete.

 

JARAC

Mada prosipate dobrotu okolo, ipak vas ne prati neka sreca. I vi se ponasate kao da vas samo hoce losa sreca, pa morate dobro promisliti.  Od vas se ceka da pokazete da ste  voljni da se malo drznete i pokusate da se izborite za svoju srecu.

 

VODOLIJA

Vrlo je vazno da kazemo da cete vi tokom narednih dana doci do svog cilja. Vi ste znak kojeg ce sreca da prati na svakom koraku. Uz samo malo truda bi moglo doci do toga da vam se ostvari jedna velika zelja.

 

RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da je cinjenica da vas neko voli. Da je samo pitanje dana kada cete shvatiti o kome je rec. Ako toj osobi date priliku ona bi mogla da vas usreci na nacin na koji nije niko nikada ranije.

Stranice: 1 2