OVI ZNACI  OKRECU LEDJA osobi koju NAJVISE VOLE i vrlo brzo ce se POKAJATI ZBOG TOGA!I

OVI ZNACI OKRECU LEDJA osobi koju NAJVISE VOLE i vrlo brzo ce se POKAJATI ZBOG TOGA!I

24. siječnja 2024. 0 By Lala

VAGA:

Posvadjali ste se sa partnerom i poceli ste vagati osecanja.Mada nema sumnje u njegovu ljubav, ipak cete posumnjati. Vreme je da ne okrecete ledja onome ko vas voli, inace cete se brzo pokajati i gorko zazaliti.

 

SKORPIJA:

Idite za nekim dok jos imate sanse da to ucinite, da se kasnije ne biste gorko kajali.Verujte da vam se pruza poslednja sansa sa strane partnera. Odluka je na vama, ali ce i posledice vase odluke da padnu na vas.

 

STRELAC:

Niste od onih koji ce znati kako da se postave u situaciji koja sledi.Sebe cete  baciti u dilemu, a partner ce vase dvoumljenje da shvati dvosmisleno.Gledajte kako da obrazlozite ono vas muci.Sami cete sebi biti krivi.

 

JARAC:

Vase bolne odluke ce biti vasa bolna  istina.Voljeni ce vam okrenuti  ledja, bez obzira na emocije. Vreme je da se  neke odluke pomere i probaju ublaziti. Vasa ljubav ce vas  naterati na kajanje, pozrtvovanje, pa i trpeljivost u ime obostrane ljubavi.

 

VODOLIJA:

Od vas  se ocekuje da budete uporni u svojim nastojanjima. Ako sada popustite partneru na volju, kajacete se. Vreme je  da se neke stvari dovedu u red. Neka  se vas partrner nauci toleranciji, ili necete ni biti skupa.

 

RIBE:

Ucene nikada nisu dobre, ali ako su korisne, mogu delovati kao nista drugo. Vreme je da ucenite partnera da se menja, sad li nikada! Zapretite mu da cete ga ostaviti, ili ce biti  drugaciji. Voli vas, pa ce to i upaliti, a do sada mu se moglo da korist vasu dobrotu, i da je gazi, racunajuci na vase meko srce!

 

Stranice: 1 2