Srce koje izaberes otkriva da li si iskreno voljen!

Srce koje izaberes otkriva da li si iskreno voljen!

24. siječnja 2024. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI SRCE BROJ 2

Vi koji ste izabrali  srce pod brojem dva, rado ste stali na stranu ljubavi.  Vreme je da se vase srce raduje osobi koja je pored vas. Zasta cete biti vredni  ljubavi, vredni postovanja koje ukazujete, i naravno tolerancije.

Nista za vas nije vredno, niti moguci bez tolerancije koja je osnov za svaku ljubav, pa i vasu. Od vas se ceka da budetei dalje vredni, jer vase srce govori da je vasa ljubav iskrena.

Kod vas obe strane pokazuju ljubav, obje razumevanje i nesto sto je  na pomolu da postane  neraskidivo i trajno.

AKO STE IZABRALI SRCE BROJ 3

Vi koji ste izabrali sliku srce broj tri, vec ste se zaljubili, ali nije bas sve kako treba. Vase srce govori da ste vazni  i da vam se  cini da partner  nije bas onakav kakvim se vama predstavlja. Vreme je da se  zna da ce vase srce da kuca  samo ako i dalje budete trajali.

Zaljubili ste se, a da vam  nije jasno sta osecate, ni da li ste mogli da se oduprete srcu. Ono vas je vuklo negde i nekome, a vi niste ni svesni  da ste srce dali pogresnom.

Imate mnoge kvalitete, a  neki misle da ste dosta uspeli, i da vas mogu osloviti da ste neko. Vas partner  se ponasa promenljivo, sa vama zeli da bude bas zato. Vi ste mocni i snazni, vredni i inteligentni, pa se vas partner vodi vasim uspesima. Zeli pored vas biti vazan, i voditi se vasim uspesima.

Napravite se da vam je krenulo lose, malo ocajavajte, pa cete saznati kakva je i kolika ljubav vaseg partnera.

Stranice: 1 2