Ovnovima posao cveta,Vagama se ljulja veza, jedan ce znak doneti KONACNU odluku…

Ovnovima posao cveta,Vagama se ljulja veza, jedan ce znak doneti KONACNU odluku…

24. siječnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Culi ste govorkanja i slusate ih malo duze, ali se pravite gluvim. Vreme je da se malo  usredsredite na osluskivanje okoline. Svi vas uveravaju da vam se emotivna veza ljulja, a vi necete ad poverujete. U ovim danima cete otkriti istinu.

 

SKORPIJA

Od vas se ceka  da budete verni svome srcu i da se okrenete na stranu ljubavi. Ma kako tesko bilo vreme je da se ubrzate i pocnete da donosite vaznije odluke.Od vas se ceka da budete spremni na neke odluke srca, pa otkrijte ih partneru.

 

STRELAC

N aputu ste da se sretnete sa osonbom do koje vam je stalo. Odavno ste izdaleka zaljubljeni u nju, ali se niste sreli. Da li vas  ceka  ljubav na prvi pogled ili se  oboje plasite osecanja onog drugoga, dok oboje volite jedno drugo?!

 

JARAC

Niste ni svesni sta vas vodi dalje, ali osecate da nemate snage. Vreme je da donesete konacnu odluku i da se vase srce oslobodi. Ostajete verni  ljubavi koju osecate, ali je nema sa partnerove strane. Zato krenite dalje!

 

VODOLIJA

Vasa ljubav je ono sto svi zelimo i cemu se nadamo,  a vas nikako da nadje. Vreme je da se pokrenete napred i da se zna cemu tezite.Neko vas jako voli, ali ste ljutiti na njega i ne dajete mu priliku da vas uveri u ljubav.

 

RIBE

Ne znate kako da se ponasate, ni kako da se postavite. Vreme je da se odlucite za korake koji ce vas svrstati u one hrabre.Zato vam treba samopouzdanje koje bi vas povelo  ka jednoj osobi.Skupite snagu i pridjite  onom za kime vam zudi srce.

 

Stranice: 1 2