VELIKI PREOKRET: Jedan znak sada NEMA NOVCA ali mu SLEDI  VELIKI  DOBITAK!

VELIKI PREOKRET: Jedan znak sada NEMA NOVCA ali mu SLEDI VELIKI DOBITAK!

24. siječnja 2024. 0 By Lala

VAGA:

Zelite znati gde gresite sto se tice novca ali nikako da  otkrijete.Samo vam se kaze da imate slabu racunicu. Kad trosite, ne merite i ne pitate se koliko vam ostaje.Novca nikad ne moze preteci cak i da tece kao voda.

 

SKORPIJA:

Za vas novac nije problem, jer previse znate sa njim.Mada ga uvek imate, vi mnogo i naporno i radite.  I sada nece biti kriza za vas, mada cete biti tuzni.Usamljeni ste i rado biste novac zamenili ljubvlju.

 

STRELAC:

Vase misli idu u smeru  jedne mocne osobe.Ona je situirana, a vi finansijski slabi.Spremni ste je zavesti i tako olaksati svoju novcanu stranu, koja je u potonucu. Verujete da to mozete izvesti i vrlo lako i vrlo skoro.

 

JARAC:

Niste se snasli, pa vam predstoji da cete biti svorc. Zato cete se  jako radovati, sto cete moci podici malu pozajmicu. Mada ce to biti vasa  nova obaveza jer morate vracati, ipak vas sada cupa iz problema u kojem ste.

 

VODOLIJA:

Vi i vase novcane krize ste poznati svojim bliznjim prijateljima. I sada ce vam morati izaci u susret i davati vam male pozajmice. Ne mozete drugacije  vladati, a morate se snaci za neko vreme. Jedino vam je opravdanje da zato i sluze prijatelji.

 

RIBE:

Vasa emotivna kriza je bila uzrok i vase finansijske krize. Dok je vaa veza propadala, vas je posao trpeo. Zato vi sada trpite novcanu krizu, jer se emotivno polje obrusilo na sva vasa polja.  Mada ste svesni da ste prokockali mnogo, ipak vam sledi veliki preokrtet. Naplaticete jednu nekretninu, na koju ste zaboravili.

Stranice: 1 2