SRCE,KLJUC,PISMO:Ono sto te NAJVISE PRIVLACI otkriva sta te u NAREDNIH NEKOLIKO DANA CEKA!

SRCE,KLJUC,PISMO:Ono sto te NAJVISE PRIVLACI otkriva sta te u NAREDNIH NEKOLIKO DANA CEKA!

25. siječnja 2024. 0 By Lala

AKO STE    IZABRALI  KLJUC:

Moramo da kazemo da je vase srce sada zakljucano.

Da ste osoba koja se na neki nacin plasi emocija… Mnogo ste patili ali na vasu veliku srecu  pojavice se osoba koja ce vas   zivot da oboji nekim   vrlo lepim bojama.

Da mu da novi smisao..  Vi ste osoba koja ima ne bas lepu i ne bas laku proslost, ali     vazno je da verujete  da ce biti bolje. I  hoce, svakako, jer ste vi toga itekako svesni. Na kraju cemo samo reci da  ako ste sada u vezi nema nimalo sumnje da ce vam voljena   osoba dokazati na najlepsi nacin koliko su     jake njene emocije prema vama. Dodacemo da je vazno da cuvate ono sto imate. Moramo da kazemo da sada deluje  da nije tako, i da ste na neki nacin zapostavili osobu    do koje vam je stalo.

Morate to da promenite, ako zelite da   budete iskreno srecni, i da ne izgubite ono do cega vam je stalo mnogo vise nego sto mozete i da zamislite.

Moguce je da cete   u  narednim danima doziveti da se u vas    zivot vrati jedna osoba iz vase proslosti. Odnosno, da ona to pozeli, ali od vas zavisi hoce    li doci do toga. Nas iskreni savet je da ne gledate u proslost vec da hrabro koracete ka  buducnosti…

 

AKO STE  IZABRALI PISMO:

Moramo da kazemo da vam najlepsi trenuci tek slede.

Jako ste patili ali sve je to  sada iza vas. Mozda vam sada bas i ne deluje tako ali je   izvesno da vas ceka sreca o kojoj do sada  niste mogli  ni da pricate.

Ono sto je vazno da dodamo jeste da je   pred vama vreme za ljubav tokom kojeg cete moci da promenite  mnogo toga  u vasem zivotu.

Ako ste sada u vezi, znajte da je bitno da sacuvate ono sto imate   i da se posvetite voljenoj osobi jer sada pravite  velike greske…   Zapostavljate je  i to zbog ljudi koji nisu vredni ni pomena.

Ako dodje do toga da bez nje ostanete nikada sebi necete moci da oprostite.

I necete pri tome moci da uradite nista kako bi ste tu gresku ispravili … Jer jos nikome nije uspelo da vrati vreme.

Budite pametni. I slusajte srce jer ono skoro nikada ne gresi…

Stranice: 1 2