Vase ASTRO PROGNOZE za ovaj vikend- NEKOME CE KRENUTI kao nikada!

Vase ASTRO PROGNOZE za ovaj vikend- NEKOME CE KRENUTI kao nikada!

25. siječnja 2024. 0 By Lala

VAGA:

Do sada ste se trudili ad budete uporni, ali cete popustiti. Vas posao vam nece dati vremena za ljubav. Vase  srce ce vam kucati u ritmu obaveza, ali cete ipak misliti na partnera.On ce biti zadovoljan bar nekom porukom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA:

Izgledate kao  da  ste najmocniji i na savrseniji ali malo i preterujete. Vi ste suvse uporni i tvrdoglavi a to je skupa  inat.  Bas vas inat tera da trajete i pokazete  sta ste i koliko sposobni.  Sa strane vas posmatra jedan jarac.

 

STRELAC:

Svidja vam se jedan jarac i nemate  sanse kod njega. Verovali ili ne,  njemu je sve jedna lepa skorpija. Imacete samo poslovnu saradnju ali nista vise.Mada cete to i pokazivati, ipak  vam nece nista vredeti.

 

JARAC:

Gledate sa strane jednu skorpiju  divite joj se. Njenoj snazi i harizmi i sposobnosti kako barata u svm situacijama. Bicete zadivljeni njenim elanom i pozeleti je u svojoj radnoj sredini. Bila bi vam idealan  poslovni partner a i partner svakako u  emotivnom smislu!

 

VODOLIJA:

Vase srce kuca za jednu osobu, pa radite nesmetano. Ovih dana cete biti dobro raspolozeni i vas posao ce cvetati. Vase poslovno polje, a niti bilo sta van posla, nece trpeti. Vreme je da se  dokazete pred nekim ko vam se jako svidja, a to i zelite.

 

RIBE:

Niste od onih koji lencare i dangube, ali  budite  malo i na svoju stranu.  Moracete da se  okrenete i nekim lepsim stvarima a ne samo da radite.Pred vama je novi poslovni poduhvat ali i neko ko ce postati vasa desna ruka. Desna ruka na poslu a van njega vasa ljubav, podrska i oslonac u svemu.

 

 

Stranice: 1 2