ASTRO LJUBAVNA PROGNOZA za naredne dane:ISTINA o tome STA VAS CEKA na polju emocija  i ljubavi!

ASTRO LJUBAVNA PROGNOZA za naredne dane:ISTINA o tome STA VAS CEKA na polju emocija i ljubavi!

26. siječnja 2024. 0 By Lala

VAGA:

Sebe ste naterali da  ispravite svoju iskrivljenu emotivnu sliku. Vasa situacija je takva  da se radi o opstanku vase veze.Sada se radi o biti ili ne biti, i vi ste  spremni na to, pa sta bude. Jedina vam je nada da ce vam zvezde pomoci bar malo.

 

SKORPIJA:

Resavate jedan veliki zivotni problem i ne znate kako. Vreme je da dobro promislite i sta vam je cniti, ali sta je u vasem interesu. Do sada ste pravili greske i red je da vam zvezdice budu na pomoci, da ispravite sve sto moze.

 

STRELAC:

Vi ste jako radosni na jedan  dogadjaj, ali slede vam lepe stvari. Moracete da budete uporni u svemu, a posebno na poslovnom planu.Zvezde vas upozoravaju da obratite paznju na jedno novo lice u vasoj okolini. Mozda ce to biti vasa buducnost.

 

JARAC:

Vama se desavaju neke sitne carke u vezi, ali to ce biti tek pocetak. Vreme je da budete pripremljeni na neke   situacije koje slede.Vasa ce snaga biti na nivou, i moracete se  pripremati.Neki vanjski uticaji ce odigrati veliku ulogu.

 

VODOLIJA:

Imate  uticaj na partnera a on vas  stalno omalovazava. Ipak cete morati  da stanete na put njegovom losem ponasanju. Zelite postovanje za postovanje, a to nikako da zadobijete uprkos svemu! Zvezde ce vam raskrciti put!

 

RIBE:

Nikako da ste zadovoljni i da  vas  obasja neko vedro ponasanje i raspolozenje.Vec je vreme da se trgnete i da budete srecniji i zadovoljniji u dusi. Zvezde vam savetuju da dignete ruke od te pogresne veze. To nije vasa sudbina, i samo zalud gubite vreme!

Stranice: 1 2