Bikovi se kaju ali ne priznaju,Rakovi pate,Jarcevima stize njihovih pet  minuta…

Bikovi se kaju ali ne priznaju,Rakovi pate,Jarcevima stize njihovih pet minuta…

27. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Zaljubljeni ste u jednog raka dovoljno, ali ste nedovoljno hrabri da mu pridjete.Vreme je da budete mnogo hrabriji  i da mu to i pokazete. Verujte da  sledi sansa da mu pokazete osecanja i da se od vas  to ocekuje. Neko se sprema da vam ga preotme.

 

BIK

Kajete se zbog mnogih stvari koje ste sebi dopustili, ali necete da priznate sebi. Dokle mislite tako ici u nedogled i sebi ciniti lose? Pokazite zrelost da cete ubuduce da sebi ne budete na stetu, i da cete konacno preuzeti odgovornost.

 

BLIZANCI

Nikako da se srede vase misli  i da se okrenete razumnim resenjima. Odugovlacite nesto vec dugo i sebi  cinite problem. Verujte da vase odugovlacenje samo moze imati teze posledice. Znate vi dobro o cemu se radi.

 

RAK

Osecate se razocarano i patnja se uvukla u vase srce.Jako zalite za necim sto nikako ne mozete da promenite. Osecate da biste sve i mogli i smeli drugacije, samo kada biste vratili vreme. Svesni da ne mozete, osecate da patite.

 

LAV

Mnoge ste sanse imali i mnoge ste ih i prokockali. Ovih dana ce vam se ukazati jedna zbog koje cete se radoovati. Bice vam jedini put da opet budete kao nekada srecni. I ne slutite da cete naici na prepreku koju necete moci savladati.

 

DEVICA

Vas odnos sa jednom osobom nije bas harmonican, ali bi mogao biti bolji. Ruku na srce, mnogo ste ucionili da bude drugacije. Od vas se ceka da budete verni  osecanjima srca, i sve bi moglo biti kako treba.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2