Ovo su ZODIJACI koji ce TOKOM NAREDOG MJESECA morati da se suoce sa velikim BOLOM i RAZOCARENJIMA!

Ovo su ZODIJACI koji ce TOKOM NAREDOG MJESECA morati da se suoce sa velikim BOLOM i RAZOCARENJIMA!

27. siječnja 2024. 0 By Maja

VAGA

Vi ste bice koje za ljubav cini sve. Nikada se necete odreci svoje ljubavne srece, jer vama je ljubav sve u zivotu. Mada ste i sami primjetili da u zadnje vrijeme nije sve isto kao sto je bilo izmedju vas i voljene osobe, vi se niste zalili vec ste te sumnje zadrzali za sebe.

Osoba ste koja ne donosi nagle zakljucke, vec neko ko prvo dobro razmisli o svemu. U narednom mjesecu vi cete zeljeti samo istinu od voljene osobe, i tu istinu cete i dobiti. Nazalost nece vam se dopasti ono sto cete cuti, jer vama ce partner priznati sve. Dolazi vrijeme da istina izadje na vidjelo i nema sumnje u to da ce se to i desiti.

Pred vama je mjesec u kojem cete za veliku bol znati, jer vas partner ce vam reci sve. Veliko razocarenje je pred vama , jer vi ste imali toliko nade u vasu ljubav.

Vasa veza se blizi kraju, i to cete sami sebi morati priznati. Vasa bol vam nece dozvoliti da oprostite, mada ce vas partner moliti za oprostaj. Istina je da vam nece biti lako, jer velika ljunab je nekada izmedju vas postojala. U narenom mjesecu ce vam trebati mnogo vremena samo za sebe.

Vrijeme ce vam biti potrebnoi da smirite svoje misli i da donesete odluku da li cete oprostiti ili ne. Ta odluka vam nece lako pasti ali vi ste uvijek bili jako bice koje se je uvijek znali izboriti za ono sto mu je bitno. Ovaj put pokusajte da sebe stavite na prvo mjestoi dobro razmislite sta je najbolje za vas. Vi cete iz svega sto je pred vama izaci samo jaci i jos uspjesniji.

 

Stranice: 1 2