HOROSKOP POMIRENJA:OVI zodijaci ce tokom FEBRUARA da se VRATE svojoj BIVSOJ LJUBAVI!

HOROSKOP POMIRENJA:OVI zodijaci ce tokom FEBRUARA da se VRATE svojoj BIVSOJ LJUBAVI!

28. siječnja 2024. 0 By Lala

  RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da vam slede dani za ljubav.

Dani tokom kojih cete shvatiti da vasa bivsa ljubav nikada nije prestala da vas voli.

Moramo da kazemo da je osnova svega da imate na  umu da vas ponos nece odvesti nigde i da ponos nikada ne sme igrati glavnu ulogu tamo gde je ljubav  prava. U vasem slucaju to jeste.

Ucinite  prvi korak i priznajte osobi do koje vam je stalo da vam je i dalje vazna. Da je  ona i dalje jako bitan deo vaseg  zivota i da to sto je proslo vreme ne znaci da ste uspeli da je zaboravite.

Za kraj cemo samo reci da je izvesno da cete u narednih nekoliko sedmica doziveti  najlepsu i najdragoceniju  stvar u vasem  zivotu.. Jer, pomirenejs a osobom do koje vam je stalo    ce sve da promeni. I jako da vas usreci.

 

   OVAN

Ono sto moramo da kazemo jeste da    ste osoba koja i dalje gleda u proslost.

Moramo da kazemo takodje da   vi jednu osobu nikada niste zaboravili i da se to nikada nece desiti.

Ljubav je ono sto vam sledi u danima koji nam slede, ili bolje da kazemo, u sedmicama koje su pred nama. Uzivajte jer nema nimalo sumnje da ste to  zasluzili.

Bivsa ljubav ce postati sadasnja a vas zivot ce dobiti jednu sasvim  novu dimenziju. Osmeh je ono sto vam sasvim sigurno sledi a vi cete pri tome biti srecniji nego ikada do sada.

Dodacemo samo da je vazno da ne zaboravite da ponos i inat  i ego…Ni ono sto misle i kazu ljudi oko vas nije vazno niti ispravno.. Vazno je ono sto kaze vase srce.

Ono sto vase srce oseca i zeli.

Slusajte ga i zivite bas  onako kako vam ono nalaze da bi ste trebali…

Stranice: 1 2