Vreme je da se zaborave stare ljubavi, jer novi mesec donosi NOVE LJUBAVI ovim ZNACIMA!

Vreme je da se zaborave stare ljubavi, jer novi mesec donosi NOVE LJUBAVI ovim ZNACIMA!

28. siječnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Zaljubljeni ste i ne znate dokle ce vas odvesti ta ljubav. Sve sto je do vas jeste da i dalje budete odlucni i da ostanete verni. Partner vas voli i zeli  da vasa veza  traje i da je ucvrstite. Nemojte  da se opterecujete  unapred, nek vreme  cini svoje.

 

SKORPIJA

Vreme  ce biti najbolji pokazatelj koliko je jaka vasa ljubav.U vezi koja vas je kostala  i srece i bola, vreme je da se osecate oslobodjeno. Od vas se ceka da se okrenete na stranu nove ljubavi.A ona samo sto nije banula u vas zivot.

 

STRELAC

Vec ste na putu da se  zaljubite u jednu lepu  ribu. Gleda ona vas, gledate vi nju i vreme je da se nadjete oci u oci.Od vas se ceka da budete vrlo dobro raspolozeni i da se  ponasate sa raspoozenjem na nivou.

 

JARAC

Niste svesni sta vas ceka i morate  biti opusteni. Praticete situaciju  koja ce vam se desavati i nista nemojte da brzate.  Mozda ce uskoro da vam se jedne nove oci   nadju na putu. I da vam  postanu deo vaseg zivota i vase svakodnevice.

 

VODOLIJA

Novi dani sa novim mesecom ce uneti mogo vise raspolozenja u vas tmurni zivot. Donece vam i nova desavanja na koja cete se brzo navici.  Od vas se ceka da budete mnogo ponosni na srecu koja ce vas snaci.

 

RIBE

Niko vas ne moze obradovati kao jedna  vaga, a videcete da tek tako mislite. Tek cete se uveriti da ce vasa sreca biti  jedan jarac. Niste ni slutili da vas ceka  ljubav vaseg zivota. I da je vasa neslucena sreca na pomolu, sa dolaskom jednih toplih ociju u vas zivot!

Stranice: 1 2