IZABERI MAGICNU LAMPU i saznaces KADA CE tvoje ZELJE POSTATI STVARNOST!

IZABERI MAGICNU LAMPU i saznaces KADA CE tvoje ZELJE POSTATI STVARNOST!

29. siječnja 2024. 0 By Lala

AKO STE ODABRALISLIKU LAMPE BROJ DVA:

 

Ti moras da se pomiris sa tim da ne mozes dobiti sve sto zelis. Cinjenica je da si osoba koja      zeli u zivotu da ide na sve ili nista. No,cini se da u ovom trenutku ipak ocekujes nemoguce. Ili,bolje da kazemo, ocekujes ono sto je nerealno. Cinjenica je da imas mnogo za srecu i da bi mnogi ljudi na tvom mestu   bili itekako i srecni   i zahvalni. Vreme je da prosto   shvatis da si srecan i da naucis da uzivas u onome sto imas.

Tvoje zelje ce itekako biti  ostvarene ali   onda kada pocnes da  zelis stvari koje si realne. Ono sto moramo da kazemo jeste da je cinjenica da ce ti 2021. godina biti  srecna.

AKO STE IZABRALI LAMPU BROJ TRI:

Tvoje zelje ce vrlo brzo biti ostvarene. To je ono sto moramo da naglasimo. No, jako je vazno da imas na umu da je potrebno nekada   da se  potrudis   oko onoga sto zelis. Dakle vreme je da prestanes da ocekujes da ti nesto padne sa neba jer se to nece desiti.

Pocni da se boris za svoje zelje. Ucini nesto po tom pitanju i prosto pocni da  pokazujes svoje emocije na pravi nacin… Itekako imas prava na to da zivis onako kako  zelis. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da moras da shvatis da je tvoja sreca sada na dohvat ruke. Vrlo brzo  ce sve sto zelis biti u tvojim rukama. Samo  je dovoljno da priznas…

Stranice: 1 2