Izaberi PISMO i saznaj sta te ceka u FEBRUARU!

Izaberi PISMO i saznaj sta te ceka u FEBRUARU!

29. siječnja 2024. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI PISMO BROJ 2

Vi koji ste izabrali pismo pod rednim brojem dva, izabrali ste crveno pismo.Posto je crvena boja boja ljubavi, od vas se  se ceka da pokazete osecanja.  Od vas se ceka da sagledate stranice  koje su ispisane   recima ljubavi.

Nista znacajno na  emotivnom planu jer cete morati da se  borite za novu sansu.U svakom slucaju vas ceka jedna velika odluka vezana za ljubavno polje.

Sto se tice ovog meseca moracete biti  jako odlucni i vredni. Vase radne obaveze ce se poboljsati ali i povecati. Imacete veliki radni zadatak tako da cete biti u prilici da radite  neumorno. Za nagradu cete imati  lepu novcanu zaradu.

AKO STE IZABRALI PISMO BROJ 3

Vi koji ste izabrali pismo pod rednim brojem tri, vec ste osoba koja se ne zaustavlja.Iza vas je mnogo ispisanih stranica, mnogo sto sta, ali tek cete da ostvarite ono sto hocete. Imacete malo ljubomore sto sto se tice partnera i emotivnog polja.

Dugo ste se borili za jednu osobu i konacno cete se izboriti.Neko ce vam posebno da posveti paznju i da  vas usmeri gde se trebate i cemu okrenuti. Neko vas voli, a treba samo da se okrenete i pogledate iza sebe.

Imacete vi i obaveza i radicete a tek vas ceka nesto novo. Nesto kao dopis, resenje i nesto slicno. I to ce vam biti  zamena za sve lose dane koje ste imali. Nesto  kao nadoknada.

Stranice: 1 2