Izaberi SRCE i saznaj sta te ocekuje na POLJU LJUBAVI!

Izaberi SRCE i saznaj sta te ocekuje na POLJU LJUBAVI!

29. siječnja 2024. 0 By Maja

 

SRCE BROJ 2

Vjera u ljubav tebe nikada nije napustala, pa cak ni u trenucima kada ti jedna osoba koju si mnogo volio slomila srce. Uvijek si vjerovao u pravu ljubav, jer ti nisi osoba koja zeli da pati za proslosti.Tvoja proslost nije bila sjajna, ali ti odlucio da samo gledas naprijed ka svojoj sreci. Iza tebe je tuga, ali pred tobom je velika sreca. Ti si u svom zivotu imao ljubav za koju si mislio da je to ona prava, ali tvoj prava ljubav je tebi uvijek bila tako blizu, a da to nisi ni znao.

Osoba koja je tebi sudjena je vec dugo dio tvoh zivota, jer ta osoba je ujedno i tvoj veliki prijatelj.

Mada tu osobu nikada nisi samtrao necim vecim od prijatelja,uskoro ces da shvatis da je to osoba koja je tebi uvijek bila sudjena. Iz velikog prijateljstvace se roditi velika ljubav. Ti to nikada nisi znao , ali ti si davno ukrao srce te osobe.Pred tobom je ljubavna sreca kakvoj se nisi mogao nadati. Prosto jer ljubav koja je pred tobom nadmasit ce sva tvoja ocekivanja koja si imao.

 

SRCE BROJ 3

Ti si osoba koja je zasluzila samo iskrenu ljubav, ali nazalst tu ljubav do sada nisi upoznao.Mnogo je tvoje srce bilo razocarano, jer si vjerovao osobi koju si mnogo volio,ali koja je tvoje srce slomila na dva dijela. Nikada nisi zelio da ostanes sam, ali strah od razocarenja je tebe uvijek pratio.Ljubavna sreca je tebi sudjena koja ce ti pomoci da  se odreknesm  svih sumnji i strahova.

Pred tobom je ljubav kakvu si ti zasluzio, jer tebe ocekuje susret sa osobom koja ce tvoj zivot za sva vremena da promjeni.

Te promjene ce biti divne, jer nova ljubav koja dolazi u tvoj zivot, vraca ti povjerenje i ljubav koju si ponekad mislio da si izgubio. Predivan period je pred tobom u kojem ces upoznati osobu koja ce tvoj zivot samo uljepsati.Velika sreca tebe ocekuje sa osobom tvog zivota.

Stranice: 1 2