VODOLIJA VLADA do 19. februara, i evo STA VAS, do tada,CEKA  NA POLJU EMOCIJA!

VODOLIJA VLADA do 19. februara, i evo STA VAS, do tada,CEKA NA POLJU EMOCIJA!

29. siječnja 2024. 0 By Lala

VAGA:

Od vas zavisi vasa sopstvena sreca  i vreme je da se izborite za nju.Zaljubljeni ste ali se necete mnogo osvrtati na osecanja. Idete u jeku svoga srca i zelite osecanja zauzvrat. Sve dok vam se ne uzvrate osecanja, vi necete mirovati.

 

SKORPIJA:

Hteli ste da udjete u jednu vezu ali se jos dvoumite. Niste bas srecni zbog onoga sto se zbilo. Vreme je da zakopate proslost i da se radujete. Vasa nova ljubav mora da se desi ovih dana, pa do tada zaboravite proslost i okrenite se sadasnjosti.

 

STRELAC:

Nikako da znate sta se  zbiva i vreme je da se  pokazu  i neke druge strane.  Ako su vama nejasna vasa osecanja, pustite partnera da vam ih pojasni. Zelite da sa njim delite svaki novi dan, a i on sa vama. To sto se bojite, nije nista strasno, uskoro cete se opustiti.

 

JARAC:

Imate osecaj da ce vas  neko pokusavati da zbari, ali cete biti rezervisani. Vase srce ce vas izdati na kraju i morate da  priznate osecanja. Vreme je da se radujete i da budete  voljni da udjete u novu vezu.Imacete  vreme da se zblizite.

 

VODOLIJA:

Ako je vasa vladavina do 19. februara, to znaci da imate dosta dobrih dana pred sobom. Sanse koje vam se ukazuju, sada cete moci da scepate i okrenete sebi u korist.Volecete i biti voljeni, ali cete imati i puno sadrzajnih i lepih dana. Ceka vas ljubav, provod i druzenje.

 

RIBE:

Idete prema jednoj skorpiji a ona vas zeljno ceka. Bice ovo period za vase upoznavanje i druzenje.Necete ni znati kada vam je srce zakucalo, i kada cete se zaljubiti. Na vasu  srecu vasa ljubvav ce vam se uzvratiti.

Stranice: 1 2