DANI ODLUKA su pred vama: Vreme je da donesete dugo odlaganu odluku!

DANI ODLUKA su pred vama: Vreme je da donesete dugo odlaganu odluku!

30. siječnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Srce vam se cepa jer niste ni svesni  da moze tako da boli promasena ljubav. Kada se rese neke stvari mislili ste da cete se osloboditi. Tek cete shvatiti da ste se rastuzili i da ste zaista iznenadjeni.Srce  ce boleti na isti nacin!

 

SKORPIJA

Mnogo ste optereceni obavezama a ovih dana ste i nervozni. Imali ste i nekih stresnih situacija  koje ce vas dodatno  nervirati. Vreme je da se  ne nervirate, pa ce dobro doci da se malo priberete.Morate sebe staviti na prvo mesto.

 

STRELAC

Niste voljni da se predate tuzi, pa zato idite napred.Nista vam drugo i ne preostaje, nego da se pocnete  boriti za bolje dane. Vreme je da se borite za ljubav vage, a ako vas izbegava, ima neko drugi.

 

JARAC

Niste ni scvesni sta vas ceka i sta je ono sta vas tuziti, a sta radovati.Bas od onog sto ce vas radovati, najvazniju ulogu ce igrati  jedna riba.Vreme je da se  i vi okrenete ka njoj i da joj poklonite svoje srce.

 

VODOLIJA

Cuvajte se jednog laznog prijatelja za kojeg jos ne znate  da je takav. Vreme je da otkrijete kako je pritvoran i za kakvog se predstavlja.Mada  cete otkriti na vreme, bice vam ipak tesko.Ne sto ste ispali naivni, vec sto ste ga zaista smatrali pravim.

 

RIBE

Od vas se ceka da budete mnogo  odlucniji i sigurniji u svoje  korake. Morate se okrenuti  nekim razumnim resenjima, kao i uvek.I mada je tako, sada cete biti u svadji sa svojim razumom. Vuci ce vas na jednu stranu, a na drugu ce vas vuci vase srce.

Stranice: 1 2