Ovim znacima ce do kraja zime obogatiti-novca im nece faliti!

Ovim znacima ce do kraja zime obogatiti-novca im nece faliti!

31. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Dok se kao i svi nadate boljem, nece vas! Svakako se odnosi na  vasu zelju da imate novca. Svakako da  radite mnogo, ali vasa su potrazivanja i izdaci veci od vasih primanja. Moracete da se okrenete  jos vise ka radu.

 

BIK

Vase novcano polje je jako  lose jer su vam finansije slabe. Bolje je receno, da vi zaradjujete solidno, ali trosite neracionalno.I sada cete imati mnogo  vise  da  date, nego da primite. Do kraja zime cete petljati sa pozajmicama, a dalje mislite kako cete!

 

BLIZANCI

Vec ste jako  nerazumni sto se tice novca, jer uvek se nesto zalite. Od vas se  ocekuje da budete mnogo racionalniji i da se ne zalite previse.Do kraja zime nekako cete uspeti da se opravdate sto se tice vasih novcanih  problema.

 

RAK

Nesto ste dugo cekali i skoro da ste se prestali nadati. Uskoro ce da vam se i ostvari bas kako ste i zeleli da bude. Jedna neocekivana novcana povlastica ce vas dodatno usreciti.Bice kao da ste se obogatili.

 

LAV

Mada radite mnogo, vi dosta i trosite, pa se necete  ni zaliti, ni hvaliti. Vreme je da se okrenete mnogo racionalnijem ponasanju kada su u pitanju pare.Do kraja zime necete imati na sta da trosite, ali ce vam nekuda da se tope.

 

DEVICA

Vec ste  na putu da budete  mnogo racionalniji, ali niste.Od vas se ceka da budete  ozbiljniji i odgovorniji i da pokazete da znate da upravljate novcem. Niste spremni da se  suocite sa krizom, ali ce vas malo i snaci tokom  zime.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2