IZABERI malu PTICU i saznaj kakve velike vesti za tebe ima: JEDNA je znak blagostanja!

IZABERI malu PTICU i saznaj kakve velike vesti za tebe ima: JEDNA je znak blagostanja!

1. veljače 2024. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI PTICU BROJ 1:

Vi koji ste izabrali malu pticu, sliku pod rednim brojem  jedan, osecate se uplaseno.

Od vas se ocekuje da popravite neke svoje stavove, da budete dosta hrabriji i mnogo otvoreniji. Pred vama se nalazi  partner koji nije siguran ni sta hoce, niti sta pokusava.

On nikako  da se resi i da pokaze sta je ono sto zeli i koji konacan plan ima sa vama.

Vase srce je vec podleglo vasoj obostranoj ljubavi i osecanjima koja vas vode. Od vase ljubavi u plamenu, zavise mnoga desavanja i dogadjaji koji slede.

Vreme je da se dogovorite sta je ono sto zelite, svako od vas dvoje, napososob.

Neka se svako izjasni i sta oseca, sta zeli i cemu se nada. Pokazite oboje sta zlite jedno od drugog, sta ocekujete od onog drugoga i sta je ono sto vi zamisljate. Ako imate neki plan, vi ga pokazite.

Sada je zakucala nova godina pred vama i donela je brojne novine, ali i brojne nove dogadjaje.Donela je neke nove planove i  i inovacije za kojima  ste ranije tragali.

Sada je red da jedno drugome budete podrska i da se sve desava onako kako ste i zeleli.

U vas zivot ce uci jedno novo lice, osoba koja ce biti veliko osvezenje u vasoj tmurnoj svakodnevici. Bice to lik koji ce biti deo vase radne okoline, ali ce vam svakako da pomrsi konce.

Izazvace u vama  osecaj ljubomore i tako proizvesti vas strah od moguce  potencijalne suparnice.Zato vas izbor pokazuje vas opravdan strah, ali nemate razlog za njega.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2